Kusura bakma metiontleme gelmemiş.Teşekkürler takipte kal döverim.
Reytingler düştü illa birini parçalamam lazımdı o kazada.Tüm bölüm hastahanede geçmiş.Bu bölüm ağır dram yapmışsın diziyi, komedi istiyorum ben.
Zorla getiririm ben böyle mentionu.Kusura bakma metiontleme gelmemiş.
Gelmedi ama gördün oku işte.@denizz19 etiket gelmedi 😱
Okudum zaten bütün bölüm hastaneede gecmisZorla getiririm ben böyle mentionu.
Gelmedi ama gördün oku işte.
22.bölum için dedim ama zaten çıkmam gerek yarın mutlaka okuyacagımZaten mentiona gerek yok ki şuan bulunduğun sayfa yeni bölüm zaten.
Ağır Total olmuş Valla beğenmedim bu hafta fazla.Reytingler düştü illa birini parçalamam lazımdı o kazada.
Uzatmamın nedeni biraz tüm oyuncuları devreye sokabilmek aslında haftaya neler olacağı belli olacak ve komedi ağırlıklı bölümler olacak gibi bilemiyorum senaryo nasıl işler.Ağır Total olmuş Valla beğenmedim bu hafta fazla.İlk iki bölüm enfesti, bu hafta bak biraz da uzatmışsın diziyi.
Ölüp gidince herkes ölümü konuşmasın yani karakterler.Uzatmamın nedeni biraz tüm oyuncuları devreye sokabilmek aslında haftaya neler olacağı belli olacak ve komedi ağırlıklı bölümler olacak gibi bilemiyorum senaryo nasıl işler.
Benim senaryom çok klasik değil ya daha enfes. Merak etme biliyorum ben.Ölüp gidince herkes ölümü konuşmasın yani karakterler.Haftaya iyi bölüm bekliyorum, mesajı aldın sen.
Bebeği kaybettiğimizi düşünüyorsun sanırım sen çok totalsin.Kaza sonucu bebeği kaybetmişiz. Belliydi ama.Eline sağlık.@denizz19
Her hafta trajedi her hafta trajedi hiç yüzümüz gülmüyor..
Sonunda 3 nokta koymuşsun bebek ölmedi desen cümle akışına uymaz kesin bebek öldü.Bebeği kaybettiğimizi düşünüyorsun sanırım sen çok totalsin.
Göreceğiz bakalım nasıl çevirdiğimiSonunda 3 nokta koymuşsun bebek ölmedi desen cümle akışına uymaz kesin bebek öldü.Burdan çevirmen zor.
Hepsi rüyadı falan.Göreceğiz bakalım nasıl çevirdiğimi
Bak sana ne diyorum sen çok totalsin benim böyle dalavereyle işim olmaz reytingimi yükseltmek için daha da iyi planlarım var ama senin o kot kafan bunu düşünmüyor.Hepsi rüyadı falan.
En fazla köyü sel basar.Bak sana ne diyorum sen çok totalsin benim böyle dalavereyle işim olmaz reytingimi yükseltmek için daha da iyi planlarım var ama senin o kot kafan bunu düşünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?