Damien Duff
Favori Üye
sanki şefkat tepe abartmadı arka sokaklarda 18 bomba patladı 120.bölümdeSen çok abartıyorsun pompy...
sanki şefkat tepe abartmadı arka sokaklarda 18 bomba patladı 120.bölümdeSen çok abartıyorsun pompy...
Yuhh 18 bomba ne yasanki şefkat tepe abartmadı arka sokaklarda 18 bomba patladı 120.bölümde
Simdi dogruya dogru ben yapsam ilk bolumden birakirdim guzel olmusBırak bombayı yorum yap.
İyi bari sevindim beğenmene. Yakında Polat'ı transfer edeceğimSimdi dogruya dogru ben yapsam ilk bolumden birakirdim guzel olmusbazi yerlerini okudum sadece bana gore degil
Teşekkürler diziye çeşitli müzikleri özenle seçmeye çalışıyorum sahnelere uyması açısından.çok keyifli olmuş özellikle harem uzaktan kamandalı en sevdiğim parçalardan biridir bölümede renk katmış iyi seçim 🙂🙂
Karadeniz şivesiyle uzaktan yakından ilgim yok sadece benzetmeye çalışıyorum Karadeniz şivesine hepsi bu.Denizz19 .... karadeniz şivesine yatkınlık nerden. karakterler konuşmalarla akıcı sıkıcılık yok.
bölümü meraklandırıcı yerde bitirmen iyi olmuş .bölümün devamı olacak herhalde iyi güzeldi
Her bölüm tüm karakterlere yer verip işi sıkıcılaştırmak istemiyorum olay örgüsünü yavaş tempoyla götürüp son kısımda yardırıyorum hepsi bu.Eline sağlık Deniz güzel olmuş.
Emine ve Tayyar sahneleri hoşuma gitti. Ama Adalet ve Ali İhsan'a yer vermemişsin bu bölümde reytingler düşmesin sonra.
Bir de Ömer Lütfi ve Fatma kimdi
@denizz19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?