'Sevdim Seni Bir Kere' Dizisine İki İsim Katıldı! İki Oyuncu Ayrıldı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Star TV'nin sevilen günlük dizisi 'Sevdim Seni Bir Kere'nin kadrosuna yeni iki isim daha dahil oldu ve iki isim diziden ayrıldı!

Oa3jnD.jpg

Yapımcılığını Focus Film'în üstlendiği, başrollerini Berk Bakioğlu ve Şifanur Gül'ün paylaştığı diziye Cenay Türksever'in ardından Yağmur Öztürk ve son olarak 'Beni Affet' dizisinde rol alan Zeynep Aytek Metin dahil oldu.

Ayrıca dizide Ozan karakterine hayat veren Oğuzhan Kayra Koç ve Aslım karakterine hayat veren Yağmur Çokgenç ise yapımda yaşanan köklü değişikliklerin ardından diziden ayrıldı.

zy2Nvj.jpg

"Sevdim Seni Bir Kere" yeni bölümleri ile hafta içi her gün 17.15'te Star TV'de!​

Star TV, gündüz kuşağında iyice batmak istiyor herhalde. Hikaye baştan Ozan ve Aslım üzerine kurulu değil mi? 😱 Ayrıca yeni gelen karakterler de bir işe yaramaz.

Adını Sen Koy vol2 oldu resmen dizi. :F

• Beğendim
Reactions: offensive
Diziyi bitirip yeni dizi başlatsalarmış o zaman. Klasik Focus Film; daha önce Deniz Yıldızı ve Beni Affet'te de aynı durumlar yaşanmıştı. Pek artısını görememişlerdi, hatta diziler kan kaybetmişti sanırım. Bu dizinin kaybedecek bir şeyi yok, bakalım yükselecek mi?

Oha iki başrol çıkmış hem de partnerler noldu acaba dizi iyice oturunca fan edinince zam mı istediler ki? Keşke öğrenebilsek.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy