Sevdiğiniz Bir Diziyi İzlerken Elektrikler Kesilse Tepkiniz Ne Olur?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,988
Puanı
1,061
Sevdiğiniz Bir Diziyi İzlerken Elektrikler Kesilse Tepkiniz Ne Olur?

Çok kötü bir durum olur ama daha sonra netten izlerim.

geçen sene vadinin başlamasına 10 dk varken elektrikler gitti amcamlara gidiyodum tam evden çıkacakken geldi elektikler :D

Olmuştu bir kere. 3 yıl önce Vadi başlamadan gitmişti ekektirikler. Bi daha da gelmedi bütün gece. O gece uyuyamadım. Gözümden yaş gelmişti hatta :T

Poyrazın ilk Vadiye dahil olacağı bölüm.Özette bir elektrikler gitti saat 20.45 te elektrikler geldi dua ediyodum Allaha kabul etti Allahıma Şükür:D

Giderim elektriği nerden kesmişlerse gidip söverdim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Olmadı bence hiç ama 2 ay önce falan Behzat Ç. izlerken yamur yagmıştı ve uydu gitmişti bence normal yayından izlemiştim.
Öle bişey olsa ama çıkarım Kızılay'a zaten herkez Behzat Ç. izliyo orda :))

2007-2008 Şampiyonlar Ligi Sevilla maçında skor 1-0 iken elektrikler gitmişti elektrikler bir geldi skor 1-1 olmuş çok fena sövmüştüm.

geçen sene muhteşem yüzyılın sezon finalinin tam ortasında kesildi 10dk. falan gelmedi çok kızdım ama sonra izledim :)

Gönülçelen'in 1. bölümünde elektrik gitmişti, sinir krizi geçirmiştim. :)

2007-2008 Şampiyonlar Ligi Sevilla maçında skor 1-0 iken elektrikler gitmişti elektrikler bir geldi skor 1-1 olmuş çok fena sövmüştüm.

Aynı maçın 2. maçında otobüsteydik ve bu maçı izliyorduk. Maç penaltılara uzamıştı sanırım. Tam penaltı atılacakken mola verildi. Sonra mola bitince tv tekrar açıldı ve Fb Çeyrek Finalde diye bağırıyordu spiker. :D Küçük olduğum ve Fbli olmadığım için çok tepki vermemişimdir. :D

- - - Ekleme - - -

Elektrik kesilirse de izlemem, uyurum. :D