'Sevda'nın Bahçesi' Final Yapıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,557
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

'Sevda'nın Bahçesi' Yayından Kaldırıldı!

599da1dd4020112554fb852c-1024x538.png

Kanal D'nin yeni dizisi Sevda'nın Bahçesi'nden kötü haber geldi.

Yapımcılığını Gold Film'in, yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in üstlendiği; başrollerini Sibel Can, Emre Kınay, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Alina Boz, Baran Bölükbaşı, Teoman Kumbaracıbaşı ve Berat Yenilmez'in paylaştığı yapım 4.bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor.

Sibel Can ve Emre Kınay'ı 13 yıl sonra yeniden bir araya getiren yapımın senaryosu ise Birol Güven'in imzasını taşıyordu.
Orijinal formatta oku

Bu dizide Eray diye bir karakter varmış sadece onun için üzüldüm bitmesine. :A

Bu dizi tutar, sürpriz yapabilir diyenler vardı forumda. Daha fragmanından en fazla 5 bölüm ömür biçmiştim, 4'te final, çok iyi işler var artık, hele bu sezon çok kalabalık, iyi bir karar.

Hiç bana hitap eden bir dizi değildi ama kadın izleyiciyi çeker diye düşünüyordum. Son reytinglerden sonra beklenen karar açıkçası. :D

Geçmiş olsun. Kadroya yazık oldu. :(

Emre Kınay come to EDHO. Olmadı Vatanım Sensin veya Fatih dizisine katıl. Onlarda mı olmadı lütfen bir komedi dizisi yap.

Beklenen karardı. Kanalın daha birsürü dizisi var başlayacak. Yer açılması normal.
Ya ama artık biraz kaliteli diziler olmalı.

Drama olsa daha iyi olurdu Birol Güven'in kalemiyle çok kötüydü dizi.. Gold Film sezon finalini FOX'la tattı değerini bilir umarım. :A

@Yiğitt tamda konuşurken haberi geldi bak:D

Bu dizi tutar, sürpriz yapabilir diyenler vardı forumda. Daha fragmanından en fazla 5 bölüm ömür biçmiştim, 4'te final, çok iyi işler var artık, hele bu sezon çok kalabalık, iyi bir karar.

Hiç bana hitap eden bir dizi değildi ama kadın izleyiciyi çeker diye düşünüyordum. Son reytinglerden sonra beklenen karar açıkçası. :D

Geçmiş olsun. Kadroya yazık oldu. :(

Emre Kınay come to EDHO. Olmadı Vatanım Sensin veya Fatih dizisine katıl. Onlarda mı olmadı lütfen bir komedi dizisi yap.

Birol Güven'e güvenip geri mi dönülür Sibel Can ? :relieved:

Beklenen karardı. Kanalın daha birsürü dizisi var başlayacak. Yer açılması normal.
Ya ama artık biraz kaliteli diziler olmalı.

Kanal D'nin klasik dizi kıyımı is coming :A

Drama olsa daha iyi olurdu Birol Güven'in kalemiyle çok kötüydü dizi.. Gold Film sezon finalini FOX'la tattı değerini bilir umarım. :A

Üzücü. Yani 4 bölüm gerçekten az. Hem ekibe hem çalışanlara yazık olmuş.
Bu hafta yerine filmler yayınlanacak. Yani kısacası yayından kaldırılmış.