Sevdam Alabora'nın Genel Hikayesi Belli Oldu!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1418819829.jpg

Geçtiğimiz günlerde tanıtımları ATV ekranlarında dönmeye başlayan Sevdam Alabora'da gelişmeler devam ediyor.

Başrollerinde Kadir Doğulu ve Elçin Sangu'nun yer alacağı Endemol Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği dizinin ana konusu imkansız aşk. Yer Gök Aşk, Lale Devri, Karadayı ve Kara Para Aşk gibi önemli projelerin senaristliğini yapan Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın ana hikayesini oluşturduğu dizi Ocak ayında ekranlarda olacak.

Çekimlerinin hızla devam ettiği dizinin genel hikayesi ise şu şekilde:

Bir Anadolu kasabasının varlıklı ve saygın ailesinin kızı, ailesinin karşı çıkacağı birine aşık olunca çareyi kaçmakta bulur… Bu kaçış macerası, yıllara yayılan sırlara, büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik bir hikayeye dönüşür…

Son düzenleme:
Demek Sema ile Eylem bu dizi için Karadayı ve KPA'yı boşladı. Tutacağını sanmıyorum fragman buram buram BİÜ kokuyordu.

Klişe ama fena değil Endemol işi biliyor gibi bunu da tuttururlarsa şaşırmamalı. :)

Klişe şeylerin iyi işlendiği zaman tuttuğunu Paramparça ve KYG gibi yapımlarda da gördük. Senaristlerin başarılarını da düşününce tutma ihtimali de yüksek gibi. Başarılar... :)

Geçmiş ve şimdiki zamanda işlenen dizilerden oalcak galiba. Ben pek heyecanlanmadım şuana kadar ama tutarsa şaşırmam.:)

Demek Sema ile Eylem bu dizi için Karadayı ve KPA'yı boşladı. Tutacağını sanmıyorum fragman buram buram BİÜ kokuyordu.
Karagül gibi ana çatısını oluşturdular senaristliğini yapmıyorlar. Karadayı ve Kara Para Aşk'ı boşlaması Endemol'a yeni dizi hazırlıyorlar ondan da olabilir. :)

Karagül gibi ana çatısını oluşturdular senaristliğini yapmıyorlar. Karadayı ve Kara Para Aşk'ı boşlaması Endemol'a yeni dizi hazırlıyorlar ondan da olabilir. :)
Ha doğru onu atladım genel hikaye onlardaymış. Ama Endemol'e geçmeleriyle çok yanlış bir seçim yaptılar, Ay Yapım'ı bundan sonra kim götürecek acaba çok merak ediyorum?

Pek parlak bir hikaye gibi durmuyor. Ailesine karşı çıkan birinin hikâyesini kim izler ki