ATV Sevdam Alabora - Dizi Yorumları

bende çok beğendim diziyi konusunu çok sevdim
oyuncular iyi

Evet gerçekten de güzel dizi bu hafta artış yaşayacağını düşünüyorum ben.

@Bully @Cengo @beyazsoy @sokak sanati @Reytinger @

Müthiş ikili yanyana geldi))) başka söze gerek yok)))

Haklısın ama KYG düşüşe geçti bir iki izleyici çalıp 4 reytinge ulaşsa kanalı için yeterli olur zaten. Yine de benimde pek umudum yok diziden tekrarı az yayınlandı diyorsunuz.

ATV hep Kara Ekmek'i yayınlıyor biz evde pek ATV izlemiyoruz ona rağmen birçok kez Kara Ekmek'e denk geldik.

Az yayınladı ATV kanka dün akşam yayınlandı bir de birazdan yayınlanacak işte. Fox Aşk Yeniden'le rekora koşuyor ben de onlarca tekrarlarından birine denk gelip izledim mesela.

Kara Ekmek'e gözü gibi baksın ATV o dizide potansiyel var babam da izleyip çok beğenmiş.
Başarılar Limon Film dizilerine.

Fox zaten alıştık abartma konusunda.

ABC1'de 5 reytinge yükseldi zaten diğer gruplarda da 5 reytinge dayandı Limon Film uzun bir aradan sonra kendine geldi valla.
Senin Limon Film sevgin ne zaman başlamıştı kankacım? 🙂

7 Ocak Çarşamba saat 20:00'den itibaren bir sempatik göründü gözüme Limon Film.

Bence 8 Ocak Perşembe 10.30 civarlarında başlamış olabilir bu sevgi.
Aslında 15 Ocak Perşembe 10:30 desek daha doğru olur ilk bölüm reytingleri düşük gelmişti.

Adamlar 10 numara dizi yapmışlar ama Poyraz Karayel şu an Paramparça ile birlikte en favori dizim.

Sevdam Alabora muhteşem bölümüyle birazdan ATV'de Özet devam ediyor.

@Bully ilk bölümde yer alan atla düşme sahnesi o sandaldan bebek düştükten sonra gösterildi ilginç nasıl Özet bu

20:29 yeni bölüm başladı.

Son düzenleme:
Ne Biçim reklam düzeni var şu dizide ya inşallah kötü etkilenmez bölüm oldukça tempolu ama bakalım 22:34 reklam.

Sence yükselme ihtimali var mı sen izliyorsun yükselmez deme ama bu arada Sıla'ya oy at ya o kadar Sevişmeden Uyumayalım'ı seviyorum demiştin kalbimi Kırma
@beyazsoy

Yok artık 22:50 reklam Dönüşü ve bitti.

Son düzenleme:
Sence yükselme ihtimali var mı sen izliyorsun yükselmez deme ama bu arada Sıla'ya oy at ya o kadar Sevişmeden Uyumayalım'ı seviyorum demiştin kalbimi Kırma
@beyazsoy

Yok artık 22:50 reklam Dönüşü ve bitti.
Vallahi güzel emek verilmiş bir dizi ama bana hicran de deki gibi anlaşılması zor bir bolum yapmışlardı ilk bolum anlamayinca sonra toparlamak çok Zor