ATV Sevdam Alabora - Dizi Yorumları

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,152
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060


Atv'nin yeni dizisi 'Sevdam Alabora' bu akşam başlıyor.

Yapımcılığını başarılı projelere imza atan Endemol Türkiye’nin yaptığı, yönetmenliğini Aydın Bulut’un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Elçin Sangu, Mustafa Avkıran, Gökçe Yanardağ, Aydan Burhan ve Başak Parlak gibi isimlerin yer aldığı 'Savdam Alabora' ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

"Sevdam Alabora" her Salı akşamı 20.00'de Atv'de

Dizi ile ilgili bölüm yorumlarını ve fragman paylaşımlarını bu konu altından yapabilirsiniz.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Aşk Yeniden'in gerisinde kalacaktır kanımca.
 
Dizinin jeneriği süper beğendim. Başlangıçta fena olmadı güzeldi.
 
Bu sene fazla zeynep yapmamıştı iyi oldu)))

Elçinin kıyafetine bakınca çakma asi gibi duruyor dizi
 
Dizi biraz karışık gibi geldi bazı kısımları göremediğimden kaynaklanıyor gerçi ama genel anlamda ilerleyen haftalarda açılabilecek bir hikayesi var. Ben beğendim.
 
Dizi hakikaten karisik çok zorlama bir anlatım seçilmiş . ben arar ara baktım zeynep kimin kızıdır diğer bebek nerde anlaşılması zor. Geriye dönüşler kendi kitlesi için zorlama olmuş.

Çünkü bu dizinin kitlesi kaderini yazıldığı günle aynisi ve totale hitap ediyor. Daha basit yapılmalıydı bu haliyle kaderinin yg de seyirci çalması zor
 
Diziye biraz Elçin için baktım kısa sürede heme anladım ben olayı aslında.


Yani son 15 dakika keyifle izlettirdi. Güzel bir dizi gibi duruyor. Elçin'de çok iyi.
 
Diziyi ben de beğendim.
Elçin Sangu burda çok daha güzel. Beğendiğim kadınlar arasına girdi.
 
Kötü bir dizi değil ama ilk bölüm biraz karışık olmuş, dizi başlamadan önce konuyu okumayan, diziyi anlamakta zorlanabilirdi, çünkü dizide neyin ne olduğu dizi başladıktan 1 saat sonra ortaya çıktı.

Jenerik olsun, müzikler olsun, görsellik olsun çok güzeldi. Endemol'u bu açılardan kutlamak lazım. Flashback sahneleri süperdi bence ama yanlış kurgulanmıştı bence.

Dizide önce geçmişle başladılar, sonra geleceğe atladılar, sonra geçmişin geçmişine döndüler, haliyle izleyicinin kafası karıştı.

Dizi durgun başlayıp sonradan açıldı, bence yükselme potansiyeli var, bakalım.


Oyunculuklara gelirsek Kadir Doğulu her zamanki gibi, pek bir şey katamamış kendine bence. Elçin Sangu'yu beğendim. Mustafa Avkıran'a diyecek söz yok, adam müthiş bir oyuncu, dizinin de en etkili ismi.
 
@denizz19 Dizi mükemmel olmuş,bayıldım.Dizinin ilk elli dakikasını izledim ve devamını da izleyeceğim.Şu zamanlarda Şeref Meselesi'ni bırakan ben buna başlayacağım.Haftaya da netten izlerim(o sesten dolayı)
 
Bu dizinin müziği çok hoş yaa. En sonda ki mırıldanmaya hayranım.
 
Fox Aşk Yeniden'in tekrarlarını sabah akşam yayınlarken, ATV bugünle birlikte Sevdam Alabora'nın sadece 2 tekrarını yayınlamış olacak. İkinci bölümde fazla yükseliş beklemiyorum açıkçası inşallah yanılırım.
 
Dünkü geç saatte yayınlanan tekrarı AB grubunda 2,10 reyting almış.
 
Dünkü geç saatte yayınlanan tekrarı AB grubunda 2,10 reyting almış.
Acil Servis'in tekrarları da ab'de 2 reytinge dayanıyordu ama 2.bölümde sonuç hüsran oldu.
Tekrarlara her zaman aldanmamak lazım daha çok örnek verilebilir böyle.

Az tekrar verdi ATV nerdeyse diziyi harcamak istiyorlar diyecem.
 
Bakalım neler olacak ben yükseleceğini düşünüyorum.
 
Aynen @Bully katılıyorum tekrar reytingi düşük giden de yükselebiliyor 2 reyting alması geç saatte yayınlandığı için.
@denizz19
 
Aynen @Bully katılıyorum tekrar reytingi düşük giden de yükselebiliyor 2 reyting alması geç saatte yayınlandığı için.
@denizz19
Yayınlandığı gün, karşısındaki rakipler, rakiplerin hangi tarz dizi olması, bunlar da çok önemli etmenler.

Sevdam Alabora'nın Kaderimin Yazıldığı Gün izleyicisini çalabilmesi lazım devam edebilmesi için. Ama zor görünüyor maalesef..