RüzgarGülü
Favori Üye
Senaryonda başarılar.Yahu o zaman hiçbir şey yapmayalım belki 5 dakika sonra öleceğiz. Okula gitmeyelim belki mezun olacağımız yıl öleceğiz mantığıyla mı gidelim yani?
Senaryonda başarılar.Yahu o zaman hiçbir şey yapmayalım belki 5 dakika sonra öleceğiz. Okula gitmeyelim belki mezun olacağımız yıl öleceğiz mantığıyla mı gidelim yani?
Teşekkür ederim.Senaryonda başarılar.
Yok yanlış düşünüyor sadece ben soğumam hayattan.
Ben onu düşündüğüm ve tanıdığım için dedim. Deniz 100 bölümden önce bırakmaz bu diziyi onun için
Çocuk heves etmiş yazıyor işte en fazla 40. Bölümü sonra sıkılır aha buraya yazıyorum.Ben onu düşündüğüm ve tanıdığım için dedim. Deniz 100 bölümden önce bırakmaz bu diziyi onun için
Yok yahu öyle aramızda bir espri şekliyle başlatacağım dedim. En fazla 30.bölümde biter belki de.Ben onu düşündüğüm ve tanıdığım için dedim. Deniz 100 bölümden önce bırakmaz bu diziyi onun için
Yeniden başlasa da alem kalite görseBende yeniden başlıyor hata yapmışlar dicektim Allahtan Deniz yazacakmış
Ellerine sağlık. Müzik çok hoş. Karadeniz müziklerine her zaman bir ilgim vardır bu da etkileyici.
Dizimizin adı Sevduğum oldu zaten. 2.sayfada da tanıtım videom var bakabilirsin.Diziyi izlemedim ama senaryoyu okurum.
Ha birde gerçek dizi isimleri kullanmamız yasak değil miydi? @mrt-06
Sevdaluğum yapmış ama değiştirse daha iyi olur.Diziyi izlemedim ama senaryoyu okurum.
Ha birde gerçek dizi isimleri kullanmamız yasak değil miydi? @mrt-06
Sevdaluğum yapmadım çok bilmiş Sevduğum yaptım dikkatli bak.Sevdaluğum yapmış ama değiştirse daha iyi olur.
Tamam şimdi izlerim.Dizimizin adı Sevduğum oldu zaten. 2.sayfada da tanıtım videom var bakabilirsin.
Sorun yok o zaman.Sevdaluğum yapmadım çok bilmiş Sevduğum yaptım dikkatli bak.
ortalama olmuş.
Çok iyi buldum denizNasıl buldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?