Sevdaluk Yepyeni Bölümleriyle Devam Edecek!

Show Tv ekranlarında yayınlanan Sevdaluk dizisinin 20.bölümüyle final yaptığını hepimiz biliyoruz. Geçtiğimiz günlerde de bahsettiğim üzere dizimiz 21.bölümüyle yeniden yayın hayatına başlıyor. Sürpriz senaryosuyla heyecan kaldığı yerden devam edecek.

Dizimizin yeni ismi ise ''Sevduğum'' oldu. İşte yepyeni tanıtım fragmanı...

@denizz19 helal olsun

Yasaklar çiğnemek içindir

Bende bu senaryo kurallarını protesto için dizimi yayınlamadım

Helal olsun büyük bir merakla bekliyoruz.

Fragmanı izleyemiyorum ama eminim güzeldir.

Helal olsun büyük bir merakla bekliyoruz.

Fragmanı izleyemiyorum ama eminim güzeldir.
Fragman değil öyle müzikle resimler başka bir şey değil ama uğraştım 1 saattir güzel resimler bulmak için bu kot kafa kilit milit diyor. Araya üst makamdan birilerini sokayım

Başarılar dilerim de finali nasıl toparlayacaksın.
Her şey rüya çıkmaz umarım.

İyi yapmışsın da sen Ali İhsan'ı öldürdün mü ne yaptın dizide.
Zaten tanıtımda da duygusal müzik var.
Yok yahu niye öldüreyim Ali İhsan'ı ama karakterlerin rollerini azaltacağım çok ücret istiyorlar sonra. Benim yapımım daha yeni Deniz Tv inşallah toparlanacak.

Yok yahu niye öldüreyim Ali İhsan'ı ama karakterlerin rollerini azaltacağım çok ücret istiyorlar sonra. Benim yapımım daha yeni Deniz Tv inşallah toparlanacak.
Daha yerel kanalsın sen. Benim Kanal D'm gibi olamadın.

Bu arada uzun zamandır aklımda olan bir şey vardı benim de. O da çok yakında yayında.

Daha yerel kanalsın sen. Benim Kanal D'm gibi olamadın.

Bu arada uzun zamandır aklımda olan bir şey vardı benim de. O da çok yakında yayında.
Sevduğum ile özel kanal olacağım inşallah.
İki bölümde yayından da kalkabilir senaryo ekibim çok yoruldu yazacak konu bulamıyorum. En iyisi birini öldürmek.

Sevduğum ile özel kanal olacağım inşallah.
İki bölümde yayından da kalkabilir senaryo ekibim çok yoruldu yazacak konu bulamıyorum. En iyisi birini öldürmek.
Yardım edebilirim sana. Özelden gel yardıma ihtiyacın olduğunda.