"Sevdaluk" Dizisi Show TV'de Olmayabilir!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060

Başrollerinde iki önemli usta oyuncu Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar'ı bulunduran "Sevdaluk" dizisi Show TV'de yayınlanmayabilir!

Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği karadeniz insanının aşkını ve yaşayış tarzlarını komik bir üslupla anlatacak olan "Sevdaluk" dizisi geçtiğimiz haftalarda Show TV'nin internet sitesinden kaldırılmıştı. Konuyla ilgili BKM Film'e sorulan "Dizi hangi kanalda yayınlanacak?" soruları yanıtsız kalırken Show TV'den de dizi ile ilgili hiçbir bilgi verilmedi.

"Sevdaluk" dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

as.cdn.acunn.com_haber_foto_313x229_upload_haber_sevdaluk_520474004521b354878510.jpg

Ekli dosyalar

• as.cdn.acunn.com_haber_foto_313x229_upload_haber_sevdaluk_520474004521b354878510.jpg
    as.cdn.acunn.com_haber_foto_313x229_upload_haber_sevdaluk_520474004521b354878510.jpg
    17.4 KB · Hit: 627
Demet Akbağ'da tweet atmıyor dizi ile ilgli umarım yayınlanır kanalı önemli değil iyi bir kadrosu var. Güzel dizi olacaktı.

Show tv olmasini istiodum :( ama dizinin tuta bilmesindende pek emin deyilim iyi olmus :D

Gerçekten iki önemli usta oyuncuyu bulunduruyor dizi. Tek bozan ismi bence diziyi. Umarım o da değiştirilir ve başlar dizi. Eğer düzgün bir isimle herhangi bir kanal diziyi alırsa dizinin çok başarılı olacağından eminim ama "Sevdaluk" isminde başarılı olacağına inanmıyorum ben...

İptal olursa en çok @denizz19 üzülecektir sanırım...

Son düzenleme:
Gerçekten iki önemli usta oyuncuyu bulunduruyor dizi. Tek bozan ismi bence diziyi. Umarım o da değiştirilir ve başlar dizi. Eğer düzgün bir isimle herhangi bir kanal diziyi alırsa dizinin çok başarılı olacağından eminim ama "Sevdaluk" isminde başarılı olacağına inanmıyorum ben...

İptal olursa en çok @denizz19 üzülecektir sanırım...
En doğru yanıt @semre 'den gelecektir. :X

Show da rahat olun ben hergun haberturk aliyorum show reklami icin ayirdiklari sayfada adini kalbime yazzdim ve sevdaluk ta vardi

Kanal D yeni dizilerinden umduğunu bulamazsa bu diziyi alabilir. Ama yeni dizileri Fatih hariç tutacak gibi geliyor :)

Sevdaluk Ekim De Show tv de BASLIYOR Sadece Show tv sitesi YenileniyorO yuzden Siteden Cikarildi Dizi Show tv de Baslicak Imzalar Atildi Bile

Dün akşam Hükümet Kadın filmini atv yayınladiğina göre heralde atv'de olur (b)