Açılmışmıydı yani bu fragman silim mi kafam iyice karıştıYani final fragmanı ama asıl fragman bu değil
Açılmışmıydı yani bu fragman silim mi kafam iyice karıştıYani final fragmanı ama asıl fragman bu değil
Final fragmanı doğru ama o sadece eski yerleri göstermiş bu fragmanda ama final doğru. Ama asıl fragman daha başkaFinal yazıyo orda
Tamam anladımFinal fragmanı doğru ama o sadece eski yerleri göstermiş bu fragmanda ama final doğru. Ama asıl fragman daha başka
Yok bu da kalsın ama bu eski bölümlerden derleme fragmanAçılmışmıydı yani bu fragman silim mi kafam iyice karıştı
Yahu neyi bulamadın. Sevdaluk bitmesin imza kampanyası ama İbrahim Kendirci twitterdan bana yazdı bitiyormuş.Bulamadım da.
Ne imzası? Yine attın totodan.
Tamam youtube'den izledim şimdi, fragman güzel olmuş.Yahu neyi bulamadın. Sevdaluk bitmesin imza kampanyası ama İbrahim Kendirci twitterdan bana yazdı bitiyormuş.
Sevdaluk Facebook sayfasını harekete geçirdim herkes değer verir bana o sayfadaTamam youtube'den izledim şimdi, fragman güzel olmuş.
Işleri büyütmüşüz.Imza falan çözüm değil maalesef.
Vay, Sevdaluk'un gülü.Sevdaluk Facebook sayfasını harekete geçirdim herkes değer verir bana o sayfadaFragmanda yok ama Orhan rahatsızlanıyormuş bayılıyormuş çok sevindim drama olacak
Orhan ölecek demedim Orhan bayılacak dedimVay, Sevdaluk'un gülü.
Ama ben demiştim Orhan ölecek bence.Bu arada bu konu 1000 yorumu bulmalı.
Tamam ama ben ölecek diyorum.Orhan ölecek demedim Orhan bayılacak dedim
Sevdaluk sayfasından beni ekliyor insanlar artık facebook
Buruk biter inşallah oley valla yıkılmak istiyorumTamam ama ben ölecek diyorum.Sonu buruk bitecek bence.
Oha, ünlü oldun resmen.
Orhan ölecek, Adalet evlenecek işte böyle biter. Yalnız dizinin mutsuz bitmesini isteyen birini ilk defa görüyorum. 😱Buruk biter inşallah oley valla yıkılmak istiyorumAma sonu drama olmasın ya sonra daha çok izlemek isterim
Ne sandın oğlum insanlar direk bana geliyor.
nolmuş edalet tecavüz mü etmiş denizeOrhan ölecek, Adalet evlenecek işte böyle biter. Yalnız dizinin mutsuz bitmesini isteyen birini ilk defa görüyorum. 😱
@xemrexxx koş, Deniz ünlü olmuş.
Orhan ölecek, Adalet evlenecek işte böyle biter. Yalnız dizinin mutsuz bitmesini isteyen birini ilk defa görüyorum. 😱
@xemrexxx koş, Deniz ünlü olmuş.
Bu aralar tecavüze takıldın hayırdırnolmuş edalet tecavüz mü etmiş denize
senin psikolojisini çözmeye çalışıyom işteYahu sanki gerçekte ölüyor acıyı iliklerime kadar hissetmek isterim ben dramasını çok seviyorum çünküŞu kaktüsü çağırmasan ben küserim
Bu aralar tecavüze takıldın hayırdır
Dizinin başrolüyle Tweetletmiş, imza topluyormuş Face'den bitmesin diye, millet Deniz'e arkadaşlık yolluyormuş falan.nolmuş edalet tecavüz mü etmiş denize
Anladık.Yahu sanki gerçekte ölüyor acıyı iliklerime kadar hissetmek isterim ben dramasını çok seviyorum çünküŞu kaktüsü çağırmasan ben küserim
Bu aralar tecavüze takıldın hayırdır
iyi bari bir işe yarasın kot kafaDizinin başrolüyle Tweetletmiş, imza topluyormuş Face'den bitmesin diye, millet Deniz'e arkadaşlık yolluyormuş falan.
Anladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?