Sevdaluk Bu Akşam Kaç Reyting Alır ?

Total 4 ab 5 ama yine klasik show tv baslangici yapabilir)))

Total 4 ab 5 ama yine klasik show tv baslangici yapabilir)))
Show Tv'de hiçbir dizinin A/B ile total farkı A/B önde olmakla başlayacağını sanmıyorum. Heleki 1 reyting fark olacağını. Show Tv`deki bütün diziler ağır total şu an. Sevdaluk zaten total dizisi olacak.

Show Tv'de hiçbir dizinin A/B ile total farkı A/B önde olmakla başlayacağını sanmıyorum. Heleki 1 reyting fark olacağını. Show Tv`deki bütün diziler ağır total şu an. Sevdaluk zaten total dizisi olacak.
Hep aynı yorumu yapıyorsun Revan.

Daha geçen haftalarda yayınlanan Film Show TV'de AB'de 5'e yakın aldı.
Yani ilgisi yok.

Son düzenleme:
Mesela STV o kadar ağır TOTAL dizisi var ama bir bakıyorsun AB'de 5'e yakın alıyor ya da Kanal D TOTAL'de 3 , 4 küsür arası tüm dizileri bir bakıyorsun TOTAL'de 6 alıyor.
,
.
O Arka Sokakların kitlesi.

Eğer bir oynama yoksa reytinglerde Kanal D`de total dizisi olmadığından totali düşük çıkabilir ama ben bu ihtimale inanmıyorum.

Karagül de düşük başladı ama daha sonra yükseldi.
Yani eğer dizi yükselecekse zaten rayına oturur.

Dizi dizi degerlendirmek lazim. Ona bakarsan arka sokaklar ve ask kanal d dizilerinin aksi yonde reyting aliyor. Aramizda kalsin da baktiginda şiveli bir dizi ama ab si kuvetli. gorunus olarak total dizisi gibi gorunuyor sevdaluk ama burdaki oyuncularin ab kitlesinde etkisi yuksek. Ab iyi ouunculugu asla elini bos cevirmez))))

Arka Sokaklar A/B dizisi mi olmalı ki?

Arka Sokaklar A/B dizisi mi olmalı ki?
Onu diyom iste arka sokaklar nasil ab dizisi olmamiyorsa kanal d ragmen showun tum dizileri total dizisi olmak zorunda degil show a ragmen. Show total dizileri aldi cunku total dizileri kanallari kovmustu onlar bosta oldugu icin mecburen showa gittiler

A/B olsa bile ilk bölümüyle bence total yüksek çıkar.

Ben Show Tv`de bütün diziler total diye dizi total olur demiyorum bana total havası sezdirdi.

A/B olsa bile ilk bölümüyle bence total yüksek çıkar.

Ben Show Tv`de bütün diziler total diye dizi total olur demiyorum bana total havası sezdirdi.

Bak simdi aklima geldi ask ekmek hayaller ab de daha yuksek cikmis 0.5 puan. sevdaluk ilk bolum itibariyle belki total olabilir ama kaliteli dizileri ab hep hakkini fazla fazla veruuur))))

Bak simdi aklima geldi ask ekmek hayaller ab de daha yuksek cikmis 0.5 puan. sevdaluk ilk bolum itibariyle belki total olabilir ama kaliteli dizileri ab hep hakkini fazla fazla veruuur))))
Aşk Ekmek ve Hayaller zaten 2 reytingi geçebildi pek fark gözü çarpmadı. Hem o gün total dizilerinin fazla olmasının da etkisi var.

Zaten A/B dizisiyse illa ki rayına oturur.

Aşk Ekmek ve Hayaller zaten 2 reytingi geçebildi pek fark gözü çarpmadı. Hem o gün total dizilerinin fazla olmasının da etkisi var.

Zaten A/B dizisiyse illa ki rayına oturur.
Dizinin ilk bolumu daha.. showdaki totalde 6civari alan dizilerin absi 3.4 iken ask ekmek hayaller 2.9 almis demekki ab isi yaparsan ab rrytingi alirsin