Sette Ayak Divanı

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,700
Puanı
1,060
Geçtiğimiz cuma günü yapılması planlanan ancak hava durumu nedeniyle pazartesiye ertlenen etkinlik kapsamında basın mensupları Muhteşem Yüzyıl Kösem setini gezdi.Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar'ın ''sarayda ayak divanı'' olarak nitelendirdiği etkinliğe dizinin yapımcısı Timur Savcı ve başrolleri Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger ve Farah Zeynep Abdullah da katıldı.

Davete katılan gazetecilerin soruları yanıtlandıktan sonra Osmanlı mutfağına ait yemekler ikram edildi.
Cy7yORcWEAATBS_.jpg fdgfdgfdg.png sfdsfsd.png dgfdgfdgdfgd.png

ne diyeyim ki ben dinlediğime oy veriyorum bu tarz stratejiler yapmıyorum o yüzden pek ilgilenmedim:A
bende sarkini begendim diye yuksek alacaksin dedim. insan bi tepkisini beyan eder demi yani. azicik sana olan sempatimden dolayida 1 puan extra gelecek o ayri. hem ben juriyim benim stratejilere ihtiyacim yok. onu yarismacilar yapar

ay neyse bugünkü my kösem haber bülteninin sonuna geldik :D

inşallah şu 39 bölüm anlaşma olayını falan sormuşlardır,yurtdışı olayına da açıklık getirseler iyi olur @Çiğdem- @sürgünüm @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @MayısKralı @Sherlock @turkuazz @gizem ak @dosimosi @eskici @destere @Aserat
ayy doldurmuşsun buraları inş bu sondur dediğin giibi :A :A :A

ayy iyiki @mrt-06 ın enlerinde konu açmanı övmüşüm ayoll ne güzel durulmuştun tekrar canlandırdım seni dilim tutulsaymış :A :A :A