Sesinden En Çok Etkilendiğiniz Şarkıcılar Kimler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
iVNglVotS2MPg6a9rHLlaRZU.jpg

Hani derler ya "Ses, Allah vergisidir" diye. Bu aslında tam anlamıyla doğrudur. Her insan çıkıpta şarkı söyleyemez. Şarkıyı söylemede sesin önemli bir rolü vardır. Sanat dünyasında şarkıcılar günden güne artmakta. Bazı şarkıcılar vardır ki, sesi bizi bizden alır, sesi bizi alır götürür bir yerlere, adeta şarkıyı yaşatır. Evet, gelelim anket sorusuna. Sesinden etkilendiğiniz, sesini çok beğendiğiniz şarkıcılar kimler? Sizi sesiyle etkileyen şarkıcının, en çok etkilendiğiniz şarkısını da belirtebilirsiniz.​

yasemin göksu-sezen aksu-ebru gündeş-yıldız tilbe-eylem aktaş-funda arar yerli
adele-toni braxton yabancı

Son düzenleme:
İlginç bir isim tablon var :) Sıla ve rockçılar :D

Aslında hepsinin ortak özelliği beni etkilemeleri yoksa ben Sılanın tarzında pek şarkı dinlemem(Popa yakın olanları değil mesela Seni Görmeseydim şarkısı) ama en çok dinlediğim şarkıcı Sıla. Biraz saçma ama anladığını umuyorum. :D

Teomanın çok fazla rockla ilgisi yok bence. :D Şarkıları slow oluyor.

Şebnem Ferah da yine sesini ve şarkılarını seviyorum.

Cem Adrianı kast etmedin rockcı diyerek zaten. :D

Aslında hepsinin ortak özelliği beni etkilemeleri yoksa ben Sılanın tarzında pek şarkı dinlemem(Popa yakın olanları değil mesela Seni Görmeseydim şarkısı) ama en çok dinlediğim şarkıcı Sıla. Biraz saçma ama anladığını umuyorum. :D

Teomanın çok fazla rockla ilgisi yok bence. :D Şarkıları slow oluyor.

Şebnem Ferah da yine sesini ve şarkılarını seviyorum.

Cem Adrianı kast etmedin rockcı diyerek zaten. :D
İlk cümlen biraz tuhaf ama sanırım anladım.Teoman rock sayılır ama slowları elbette var.Cem Adrian takip ettiğim biri değil tarzını net bilmiyorum ama zaten rock kastımda onu dememiştim :)