Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eğitimle bence çok ta güzelleşmez öncelikle bir kişinin sesi özel olmalı ve o sesi geliştirmeli
mesela bir kişinin sesi kötü ve sesini geliştirme kararı aldı ama bence çok geliştiremez yani ses birazda yetenek gibi birşey
Bazı insanlar sesleri güzel olduğu halde şarkıyı doğru okuyamadıkları için kaybederler.Fakat eğitim alıp bunu öğrendikleri zaman çok güzel bir sonuç çıkar ortaya fakat bazılarının sesi de eğitimle bile düzelemeyecek kadar kötüdür.Yani doğuştan olmazsa,eğitimli olsa da bir fayda etmez.
Ben pek sanmıyorum özellikle şarkı gibi şeyler için. İyi bir eğitimle diksiyon gelişir sesi doğru kullanabilirsiniz. Ama şarkı gibi işler daha çok doğuştan yetenek de istiyor
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.