Jet Sosyete'nin final bölümüne Ozan ve İlayda'nın yeniden nişanlanması damga vurdu. İşte Sertab Erener ve eşi Emre Kula'nın da yer aldığı eğlenceli anlarla Jet Sosyete'nin son sahnesi:
Kaliteye kayıtsız kalamadı tekrar.
Ne oldu beğenemedin mi.Ozan ve İlayda mı.ss
İlayda’yı seviyorum ama ne diye Ozan’la yeniden olduysa.ss Ozan tam Melike’ye layıktı ikisi de sıkıcı.Kaliteye kayıtsız kalamadı tekrar.
Ne oldu beğenemedin mi.
@kerem e izletKaliteye kayıtsız kalamadı tekrar.
Ne oldu beğenemedin mi.
Karantina günlerinde aile gibi olduklarını vs. anladılar ama finali izlesen daha iyi olacak.İlayda’yı seviyorum ama ne diye Ozan’la yeniden olduysa.ss Ozan tam Melike’ye layıktı ikisi de sıkıcı.
ÇOK BEKLERSİNİZ
Senin abuk subuk haberlerin de bi yere kadarÇOK BEKLERSİNİZ
Niye komik olmayan yerlere kahkaha efektini koyuyorlar? Öyle mi komik oluyor?@kerem e izlet
Kimse diziye gülmeyince @Aserat lar da gülme sesi eklemişler @serhatt @xBUGRAx @xemrexxxNiye komik olmayan yerlere kahkaha efektini koyuyorlar? Öyle mi komik oluyor?
Neyse ki, Sertab harika sesiyle ve Mecbursun sarkisiyla videoyu kurtarmayi basarmis yine. Bana bile enerji geldi. Sesi o kadar kuvvetli ki playbackcilere bile tas cikariyor, iste gercek sanatci budur.
Komik degil ki, ben hic gülemedim.
Gülememen senin sorunun. Sertab kaliteli diziden anladığı için kaliteli bir sanatçı işte.Niye komik olmayan yerlere kahkaha efektini koyuyorlar? Öyle mi komik oluyor?
Neyse ki, Sertab harika sesiyle ve Mecbursun sarkisiyla videoyu kurtarmayi basarmis yine. Bana bile enerji geldi. Sesi o kadar kuvvetli ki playbackcilere bile tas cikariyor, iste gercek sanatci budur.
Ay iyi dedin
Aynen canım
Gülememen senin sorunun. Sertab kaliteli diziden anladığı için kaliteli bir sanatçı işte.