Sertab Erener Yepyeni Albümüyle İlk Kez Türkiye Müzik Ödüllerinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Önceki yıllarda Kral Müzik Ödülleri adı altında dağıtılan ve bu yıl sil baştan yeni ismiyle ilk kez verilecek olan Türkiye Müzik Ödülleri gecesine dair detaylar belli olmaya başladı.

Ödül törenlerine özellikle son yıllarda damga vuran konulardan biri de ödül töreninde ilk kez sahnelenen performanslar... Tarkan, Sezen Aksu ve Kenan Doğulu gibi isimler yeni hit şarkılarını ilk kez Kral Müzik Ödüllerinde seslendirmişlerdi. Ödül töreninde bu yılın sürprizi ise Sertab Erener olacak. Sertab Erener yepyeni albümü Sade'den şarkılarını ilk kez Türkiye Müzik Ödülleri gala gecesinde seslendirecek.

Türkiye Müzik Ödülleri 12 Nisan gecesi Star TV'de yayınlanacak görkemli tören ile sahiplerini bulacak...

NonM80NhLYRGe0vzA4FOn9LK.jpg

Sertab erener eşi benzeri bulunmayacaklardan birisidir. Keşke perşembe olmasaydı:( ama intikam reklamlarında yine izliycem. Umarım sertab'ın performansına denk gelirim :)

İzleyeceğim ama Sertap için değil.Yalnız geçen sene de Sertap vardı hatırladığım kadarıyla.

İzleyeceğim ama Sertap için değil.Yalnız geçen sene de Sertap vardı hatırladığım kadarıyla.

Geçen sene Kenan Doğulu vardı "Bal Gibi" ile. Ondan önceki yıl Sezen Aksu'nun olduğu sene bir şarkıda sürpriz yaparak Sezen Aksu'ya Sertab Erener, Levent Yüksel ve Aşkın Nur Yengi eşlik etmişlerdi. Solo şarkı söylemedi hatırladığım kadarıyla. :)

Geçen sene Kenan Doğulu vardı "Bal Gibi" ile. Ondan önceki yıl Sezen Aksu'nun olduğu sene bir şarkıda sürpriz yaparak Sezen Aksu'ya Sertab Erener, Levent Yüksel ve Aşkın Nur Yengi eşlik etmişlerdi. Solo şarkı söylemedi hatırladığım kadarıyla. :)

Bu sene umarım geçen sene gibi fiyasko olmaz.Tarkan geçen sene o kadar ödülü haketmemişti,kaldı ki Sıla'nın Konuşmadığımız Şeyler Var albümü ödül almaması büyük komediydi.

Ya anladın sen işte o fiyasko törenden bahsediyorum :D

O törenden sonra şarkı kategorilerini birleştirdiler. O yıl Tarkan şarkı, söz, beste aranjör hepsini ayrı ayrı almıştı o yüzden çok göze batmıştı bu durum. Şimdi şarkı kategorisini alan hepsini otomatik almış oluyor o yüzden bu tip durumlar yaşanmıyor.

O törenden sonra şarkı kategorilerini birleştirdiler. O yıl Tarkan şarkı, söz, beste aranjör hepsini ayrı ayrı almıştı o yüzden çok göze batmıştı bu durum. Şimdi şarkı kategorisini alan hepsini otomatik almış oluyor o yüzden bu tip durumlar yaşanmıyor.

Yani ben şunu mu anlayayım buradan çıkan sonuçta.Aldığı bütün ödüller hakkıyla alınmış ödüller miydi sence?Sıla'nın albümü ondan kat kat fazla dinlenmişti bunu inkar edemezsin herhalde :)

Yani ben şunu mu anlayayım buradan çıkan sonuçta.Aldığı bütün ödüller hakkıyla alınmış ödüller miydi sence?Sıla'nın albümü ondan kat kat fazla dinlenmişti bunu inkar edemezsin herhalde :)

Valla o gece ben de çok sinir olmuştum ama Tarkan bu sonuçta. Türkiye'nin megastarı, Dünya çapında bile milyonlarca hayranı olan bir şarkıcımız. O albümü de hakkını vermek gerekir ki Tarkan'ın son yıllardaki en iyi albümüydü, çoğu şarkısı hit oldu. Yani çok alakasız birine gitmedi ödüller. Serdar Ortaç, Demet Akalın gibi birisi süpürse ödülleri haklısın. :)

Valla o gece ben de çok sinir olmuştum ama Tarkan bu sonuçta. Türkiye'nin megastarı, Dünya çapında bile milyonlarca hayranı olan bir şarkıcımız. O albümü de hakkını vermek gerekir ki Tarkan'ın son yıllardaki en iyi albümüydü, çoğu şarkısı hit oldu. Yani çok alakasız birine gitmedi ödüller. Serdar Ortaç, Demet Akalın gibi birisi süpürse ödülleri haklısın. :)

Tarkan ödül almalıydı zaten bunda bir sıkıntım yok zaten.Sadece gerçekten bütün dallarda ödülü hakeden o muydu diye soruyorum kendime ve sana?Ben kendi cevabımı vereyim hayır değildi.Bak mesela Tarkan'ın o albümünün karşısında Vaveyla albümü olsa sesim çıkmaz ama Konuşmadığımız Şeyler Var gerçekten favoriydi.

- - - Ekleme - - -

Sürekli Sıla örneği veriyorum ama öyle ne yapayım :D