Sertab Erener, Belediye Başkanını Sahneden Kovdu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Sertab Erener, Belediye Başkanını Sahneden Kovdu!

DIJRqW0WAAA1kwI-1024x768.jpg

Başarılı sanatçı Sertab Erener dün akşam verdiği konserde çok konuşulacak anlara imza attı.

18. Çatalca Erguvan Festivali kapsamında sahne alan Erener, arkadaki izleyiciler kendini göremediği için seyircileri protokolün önündeki boşluğa almak istedi, ancak protokoldekiler buna izin vermeyince tepki olarak sahneyi terk etti.

Seyirciler "Sabaha kadar da Sertab diye bağırsanız, bu ilçenin şehr-i emiri benim, bu organizasyonu size sağlayan benim. Yuhlamayla bu sorunları çözemezsiniz" diyen CHP'li belediye başkanı Cem Kara'yı yuhalarken yeniden sahneye çıkıp izleyicileri sahneye davet eden Erener, Kara'ya "25 yıldır bu işi yapıyorum. Lütfen çekilir misiniz sahnemden" diyerek onu sahneden indirdi.

İzleyiciler konserin geri kalanına sahnede devam ederken o anlar sosyal medyanın da gündemine oturdu.

E3C83995-6F94-442D-BC1C-F54746232B43_22264665.jpg

29088EF5-239B-47DF-97C4-3016DC66ACA2_22264667.jpg

Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Artık hizmetler halka yapılmıyor, başkaların ağızlarında sakız olsun diye yapılıyor :A

Artık hizmetler halka yapılmıyor, başkaların ağızlarında sakız olsun diye yapılıyor :A

protokole hayranların istenilmemesi normal. Ne bekliyordu ki Sertab Erener, belediye başkanının yanında hayranların oturmasına izin verecek kadar humanist bir yaklaşım sergilemesini mi? Bu coğrafi bölgelerde çok zor.
Sahnesine sahip çıkması da takdir gerektiren, herkesin yapamayacağı cesurlukta bir davranış olmuş.

İlçemin ülke gündemini belirlediği nadir olaylardan biri oldu. :A

Cem Kara liseden öğretmenim olur, müdür yardımcısıydı okulda. Herkes tarafından (karşıt partililer de büyük oranda dahil) sevilen sayılan biri. Çok mütevazı da bir başkandır. Hiçbir zaman korumayla gezmez sürekli halkla iç içedir. Fakat bu yaptığı kendisinden beklenebilir ve kabul edilebilir bir şey değil, tek bir hatayla kendini bitirdi.

Ego savaşı olmuş. Adam 'Sertap benim sayemde burada' deyince Sertap egosunu konuşturmuş benim egom daha büyük demiş ve adamı kovmuş. İlginç bi ego savaşı izledim.:F

Ak partili bir başkanı kovsaydı bazıları için kahraman olurdu ulan sizi bir daha bu ülkede söz sahibi yapmayacaz

Belediye başkanı Ak Partili olsaydı şu an başta Twitter olmak üzere forumda ver her yerde adamı linç ederlerdi. Fakat konu o değil. Bence Cem Kara haklı. Protokolün ve konser alanlarının belli başlı kuralları vardır. Sertab bütün güvenlik önlemlerini hiçe sayıp saçma sapan bir işe kalkışmış. Dolayısıyla oranın validen sonraki en yetkili devlet erkanı zaten orada bulunduğu için olaya müdahale etme durumunda kalmış. Ya delinin biri sahneye atlasa Sertab'a veya oradaki herhangi birine zarar verse? Bunun sorumluluğunu sırf millete yaranmak için almamalı. Şov yapmış bariz.

Ben Sertab Erener'in hareketini beğendim. İlçenin Şehr-i Emiriyim diye artistçe davranmasına gerek yoktu. Rezil olduğuyla kalmış :A
Tamam buraya yazdım yorumumu @sokak sanati teşekkürler :lol: