Sermiyan Midyat Sevgilisine Şiddet Mi Uyguladı?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,025
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Sermiyan Midyat sevgilisine şiddet mi uyguladı?

2558087_d6b72ae40bad701797dae5b2ae9ddf4a_640x640.jpg

'Biz Boşanıyoruz', 'Emret Komutanım' gibi dizilerde rol alan ve FOX'un sevilen dizisi 'Zümrüdüanka' ile ekranlara tekrar dönmeye hazırlanan Sermiyan Midyat, kendisinden 16 yaş küçük sevgilisi Sevcan Yaşar ile karakolluk oldu.

Sevcan Yaşar, geçtiğimiz gün Fenerbahçe'de bulunan evinde Sermiyan Midyat tarafından fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia ederek Midyat hakkında şikayette bulundu.

Sermiyan Midyat ise bu olayla ilgili tv100'e şu açıklamada bulundu:
45 yaşındayım. Basına yansıyan 10 ilişkim falan olmuştur, hepsine açın sorun ne zaman böyle bir olay yaşamışım? Benim bir kadına bir fiske vurmam sözkonusu değil. Hayatımda asla böyle bir şey olmadı. Bu erkekliğe sığmaz. Allah yazdıysa bozsun. Allah kuru iftiradan saklasın. Ben aşık oldum, karım olmasını istedim. Ailelerimiz tanıştı. İki aydır aynı evdeydik ama olmadı. Ayrıldık. Hakkımda şikayetçi olmuş, gidip ifademi verdim. Açık söyleyeyim; böyle bir manevi saldırıyı hiç beklemiyordum. Şiddete uğradım diyorsa bunun belgesini de çıkarması gerekir. Bir darp raporu olması gerek. Ama yok. Çünkü böyle bir olay yok. Ben biriyle kavga bile edemem. Ben babamı kaybettim. Onun acısına bile dayanmışım. Buna mı dayanamayacağım? Sezen Aksu’nun bir sözü vardır; aslolan üretmektir der. Ben de üretmeye devam edeceğim. Bir kez daha anladım ki, benim gerçek sevgilim seyircim.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş
Sermiyan Midyat sevgilisine şiddet mi uyguladı?

'Biz Boşanıyoruz', 'Emret Komutanım' gibi dizilerde rol alan ve FOX'un sevilen dizisi 'Zümrüdüanka' ile ekranlara tekrar dönmeye hazırlanan Sermiyan Midyat, kendisinden 16 yaş küçük sevgilisi Sercan Yaşar ile karakolluk oldu.

Sevcan Yaşar, geçtiğimiz gün Fenerbahçe'de bulunan evinde Sermiyan Midyat tarafından fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia ederek Midyat hakkında şikayette bulundu.

Sermiyan Midyat ise bu olayla ilgili tv100'e şu açıklamada bulundu:
Sercan Yaşar ile mi karakolluk olmuş? :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Evet, şarjı bittiğinden telefondan açayım dedim. :A
Google'a "Sercan Yaşar" diye aratıyorum bir de, açlık başıma vurmuş. Sonradan "erkek bu" dedim. :A

Bataryayı öldürür diye düşündüğünden sanırım bilgisayarı bıraktın, şarja koydun. Oysa ben şarjda bile kullanıyorum. Şarjı bitse bile konu açmaya devam ediyorsun, tebrikler. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Google'a "Sercan Yaşar" diye aratıyorum bir de, açlık başıma vurmuş. Sonradan "erkek bu" dedim. :A

Bataryayı öldürür diye düşündüğünden sanırım bilgisayarı bıraktın, şarja koydun. Oysa ben şarjda bile kullanıyorum. Şarjı bitse bile konu açmaya devam ediyorsun, tebrikler. :A

İlk başta yanlış yazmışım, alttaki doğru olmuş aslında. :A Evet, şarj bitse bile konu açmaya devam. :F

• Güldürdün
Reactions: Araf