Teşekkür ederimTebrikler, nice 5 senelere...@serhatt
Teşekkür ederimTebrikler, nice 5 senelere...@serhatt
Çok konuşma da hediyelerimi verİndirime/degerin düşmüşün@Çiğdem
Abin artık benimdir, gör işte
Ayy bayılıyorum bu ikiliye@serhatt 5.yılını kutluyorum heyatım. İyi ki tanıştık, neşen hiç kaybolmasın seni bu güzelliklerle baş başa bırakıyorum ? ? ?
Çok teşekkür ederim. Konulara yorum yapıp gitme, muhabbetlere katıl ki tanışalım.@serhatt seni tanimasamda kanım sana kaynamistır 5.senen kutlu olsun
Ablam kalbimden vurdun beni, bu nasıl yakışıklılıktır@serhatt tebrikler ediyorum ablacım daha dün gibi 5 yıl olmuş üye olalı maşallah ya nice yıllara inşallah
forumun en enerjik üyesisin iyiki varsın forumda
Sana Mirancımı armağan ediyorum senin tatlılığına bakış atıyor?
Ablam kalbimden vurdun beni, bu nasıl yakışıklılıktır
Güzel sözlerin için de sağol ablam, nice birlikte senelerimiz olsun
OlurÇok teşekkür ederim. Konulara yorum yapıp gitme, muhabbetlere katıl ki tanışalım.
Keşke efsane 2014-2015 döneminde de aktif olsaydın ama son 3 yıldır forumun neşesi durumundasın yanı ve son yıllarda aslında foruma daha ihtiyaç vardı malum son yıllarımız biraz eskileri arattığı için senin bu dönemde çıkışın forum adına çok iyi oldu bunu bence sana kini olmayan dürüst herkes kabul ederCanım Çikom sizlerde böyle güzel izlenimler bıraktığım için çok mutluyum Burası senin ve diğerlerinin olduğu gibi benimde 2. evim, hepimiz ailem oldunuz. Burada olmaktan çok mutluyum daha nice güzel senelerimiz olur inş.
Hediyelerim muhteşem hepsi için ayrı ayrı teşekkür ederim, tabi ki bu güzel konu için de
Girmedim evet gece
Seneye inş
Zaten ne zaman verdiği sözü tuttu ki...Girmedim evet gece
Senin bana karşi umudun mu var da her konuştugumu söz olarak algılıyonZaten ne zaman verdiği sözü tuttu ki...
Söz veriyorsun nasıl algılamamı bekliyonSenin bana karşi umudun mu var da her konuştugumu söz olarak algılıyon@Çiğdem
Söz dedim mi? Yemin ettim mi?Söz veriyorsun nasıl algılamamı bekliyon
Sözünün eri olmadığını ispat ettin bir kez daha!
Girmedim evet gece
Seneye inş
Gece sürprizim var @serhatt a özel show hazırlıyorum dedi bende şahit olmamak için gelmedim @xemrexxx e görevi vermiştim tek gözü açık gelmiştirZaten ne zaman verdiği sözü tuttu ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?