Serenay Sarıkaya'dan Dizi Müjdesi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
160
Serenay Sarıkaya "şarkıcı olmam" dedi ve
yeni bir dizi müjdesi verdi.

Sevilen dizinin Cuma akşamı yayınlanan
finalinde Sezen Aksu'nun 'Yalnızlığım' şarkısını
seslendiren Serenay Sarıkaya'ya başta Demet
Akalın olmak üzere birçok yapımcı 'Gel kaset
yapalım' teklifinde bulundu.
Serenay Sarıkaya 'Teklifler doğru. Ücretler de
fena değil. Ama şarkıcılık yapmam. İşim
oyunculuk' dedi.
Serenay Sarıkaya başka bir diziyle
anlaşmadığını, ama Ocak'tan sonra ekran için
sürprizleri olabileceğini söyledi.

Serenay Sarıkaya başka bir diziyle
anlaşmadığını, ama Ocak'tan sonra ekran için
sürprizleri olabileceğini söyledi.

Buraya bakarsak yeni dizi gelmiyor. :):)

bu kızın asıl işi mankenlik değil mi ama oyunculuk yapıyor. şarkıcılıkta yapmasında ne sakınca var

Başlığı Serenay sarıkaya'dan dizi müjdesi diye değştireblirsnz .

Bide pop şarkısı söylesin söyleyebiliyor mu? Herkes slow söyler. ama pop söyleyemez.(Canlı olarak)

Bide pop şarkısı söylesin söyleyebiliyor mu? Herkes slow söyler. ama pop söyleyemez.(Canlı olarak)

Orhan babayı,müslüm babayı,bülent ersoyu falan çıkar bkalım pop söyleyebilecekler mi, serenayın seside slowa yatkın,kabullenmek lazım..

Orhan babayı,müslüm babayı,bülent ersoyu falan çıkar bkalım pop söyleyebilecekler mi, serenayın seside slowa yatkın,kabullenmek lazım..
Nesini kabullencem yahu önune gelen sanatçi oluyor.Eskiden sanatçi mi vardi? O yuzden onlar tuttu.Ellerindeki sanatçi onlardi.Şimdi kim saydıgın isimleri dinliyor Allah aşkına.Eskilerden bir tek Ajda Pekkan var oda POP söylüyor.Hala albümleri başarili.saydiğin isimlerin albümlerinin başarsi saygıdan öteye GEÇEMEZ.

Nesini kabullencem yahu önune gelen sanatçi oluyor.Eskiden sanatçi mi vardi? O yuzden onlar tuttu.Ellerindeki sanatçi onlardi.Şimdi kim saydıgın isimleri dinliyor Allah aşkına.Eskilerden bir tek Ajda Pekkan var oda POP söylüyor.Hala albümleri başarili.saydiğin isimlerin albümlerinin başarsi saygıdan öteye GEÇEMEZ.

serenayda şarkıcı olmam,ben oyuncuyum diyerek sana cevap weriyor :)

Kırmızyla işaretlenen yere göre ;
serenayda şarkıcı olmam,ben oyuncuyum diyerek sana cevap weriyor :)
Serenaydan değil senden cevap beklerdim.Zaten Seranay'ın cevabini okudum neden olamıyacağina dair yorum getirdim.Yani Seranay'da bende biliyoruz sanatçi olamayacağini.

Asıl bi şarkı söyledi diye kızı pohpohlayan yakınlari ve fanlarina cevap bulmak gerek.Bulsakda görürler mi bilemedim şimdi.