Serenay Sarıkaya'dan '41' Açıklaması!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
19,835
Puanı
1,060
Serenay Sarıkaya: ''41' Dizisinde Oynamayacağım'

Lale Devri'nden ayrıldıktan sonra '41' dizisinde Burak Özçivit'le başrolü paylaşacağı iddia edilen Serenay Sarıkaya o iddialara cevap verdi.

Bu sezonu dinlenerek geçireceğini söyleyen güzel oyuncu, '41' dizisinde oynamayacağını söyleyerek; albüm çıkaracağı iddialarını da yalanladı.

bence oynar oyuncuların klasik açıklaması :D

seranayda bir dizisinin sonunu görsün yahuu :))) limon agacı erken final yaptı. adanalıdan olaylı ayrıldı.. lale devrinden yine final yapmadan ayrıldı. artık biraz dinlensin ve finalli bir dizide oynasın :)))

yav bu adanalıda ölmüşmüydü yunanistan a mı gitmişti hatırlayamadım :D

adanalı da ölmedi ölen selin demiratardı :))) adanalı da kaçan kaçanaydı :)))))

ya biliyoz idilin öldüğünü ben adanalı çok severim müthiş bir diziydi hiç kaçırmıyodum da sofya yani seranay sarıkaya nasıl ayrıldı orası aklıma gelmiyo yunanistan a mı gitmişti ölmüşmüydü noldu :D

ölmediyse yurt dışına gider bizim dizilerde ouncular :))))) diziye dahil olacaksa hep yurt dışından gelir :))))) ben sofyanın annesinin yanına yunanistana gittiği aklımda kalmış

ya biliyoz idilin öldüğünü ben adanalı çok severim müthiş bir diziydi hiç kaçırmıyodum da sofya yani seranay sarıkaya nasıl ayrıldı orası aklıma gelmiyo yunanistan a mı gitmişti ölmüşmüydü noldu :D

Gitmişti herhalde saçma bir şekilde. Zaten Adanalı'nın son sezonu Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu gibi bir şey olmuştu pek alakası kalmamıştı dizinin orijinaliyle. :)

Gitmişti herhalde saçma bir şekilde. Zaten Adanalı'nın son sezonu Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu gibi bir şey olmuştu pek alakası kalmamıştı dizinin orijinaliyle. :)

tayfun güneyerin gazabına ugradı dizi :)))dizi aslında ilk sezon sonunda bitti adanalı karakteri çok cıvıklaştırdılar karakterle dalga geçmeye başladılar.. ikinci sezon selin demiratara atar yapacagım diye tayfun güner iyice batırdı.. okadar şarkılar döşetip aglatıgı idilin aslında maraz aliden hiç çocugu olmadıgını yaznası bence türk dizi tarihinde seyirciyi kandırmada top nokta oldu :)))))) ezelde bile böyle bir senaryo olmadı :)))))))))

- - - Ekleme - - -

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=14231632

burda da yazıyor sofia yunanistana gitmiş babasına haber vermeden kendi ayakları üstünde duracakmış :)))))))))))

Bende hberi şimdi gazetede gördüm,çok sewindim,iyiki oynamıyor,dinlensn biraz..hata yapmasın.daha iyi bşrölle daha iyi bir dizide oynar inş.

annesi ölmüştü zaten adanalı gibi dizi çok az ne saçmalaması