Serenay Sarıkaya Sinema Filmi Çekecek

MelankoliK

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,204
Puanı
411

Adanalı,Lale Devri ,Medcezir gibi dizileriyle beğeni toplayan Serenay Sarıkaya, önceki gün Yeniköy’de bir arkadaşıyla yürüyüşteydi.
Sarıkaya, ‘Medcezir’in önümüzdeki yıl devam edip etmeyeceği sorusuna “Henüz uzatılmasıyla ilgili talep gelmedi” dedi.
Sarıkaya, yeni bir sinema filmi için okuma provalarına başladığını ve yaz sezonunda yeni bir filmle izleyicilerin karşısına geçeceğini açıkladı.

Son düzenleme:
Hayırlısı bakalım, başarılı olur umarım.

Sinemaya giderim

Nereye uzuyor Medcezir ?? 2 reytinge kadar yolumu var sanki busezon finish the capish

Sinemada bakalım napabilicek? Lale Devrindeki performansı hiç bir yerde yok !!

Nereye uzuyor Medcezir ?? 2 reytinge kadar yolumu var sanki busezon finish the capish

Sinemada bakalım napabilicek? Lale Devrindeki performansı hiç bir yerde yok !!
Ah ah lale devrinde superdi yine öyle rollerde olsun

Medcezirdedr bazen yeşim gibi davraniyor

Ah ah lale devrinde superdi yine öyle rollerde olsun

Medcezirdedr bazen yeşim gibi davraniyor
Puanlasam eğer lale Devrindeki performansa 10/7,5 ,medcezirdeki performansına 10/4,5

Orada yaptığı roller yadsınamaz ayrıca ölüm sahnesi bile ne derece etkiliydi,Belkide birazda yazılan rolle alakalıdır.

Puanlasam eğer lale Devrindeki performansa 10/7,5 ,medcezirdeki performansına 10/4,5

Orada yaptığı roller yadsınamaz ayrıca ölüm sahnesi bile ne derece etkiliydi,Belkide birazda yazılan rolle alakalıdır.
Evet ya bencede medcezirde oyunculugunu yansıtmiyor inşallah sonraki dizisinde yansitir

Bana ölüm sahnesi deme ne sahneydi o be [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji32] [emoji32] [emoji32]

Evet ya bencede medcezirde oyunculugunu yansıtmiyor inşallah sonraki dizisinde yansitir

Bana ölüm sahnesi deme ne sahneydi o be [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji32] [emoji32] [emoji32]
Hele söylediği şarkı patladı gitmişti ))) oyunculuğuyla konuşuluyordu oysa medezirde güzelliğiyle ..

Filmi merakla bekliyorum şimdiden.

Sevmem kendisini pek itici geliyor bana.

Hayırlı olsun yeni filmi.