Serenay Sarıkaya Sezon Sonunda "Lale Devri" Dizisinden Ayrılıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Yapımcıyla karşılıklı anlaşarak diziden ayrılmaya karar veren Serenay Sarıkaya, yaz tatilini Amerika'da geçirecek.

Güzel oyuncu, ABD'de İngilizce'sini ilerletmek için kursa gidecek. 'Lale Devri' dizisi ise yeni sezona, kadrosuna katacağı yeni bir güzelle devam edecek.

serenay-sarikaya-lale-dev-105019C356.jpg

Bu dizide ne olduğunu anlamadım başroldeki adam sürekli birine yazıyordu en son:D

adamin dizide yazmadigi kadin yok:))))))) ve okadar maharetli ki her yazdigindan bir cocuk yapiyor. zaten kendisinin amca bildigi adam annesiyle zamaninda isi pisirmis :))))) kendisi yillarca amca dedigi kisi babasi cikti. buda dizide iki kiz kardesi dollemeyi becerdi. ustune bunlardan siyrilip bir baskasinda dolledi :))))))))) enset iliskide bir yer gok ask birde bu dizi bir numara. ikisinin yapimcisi ayni kisi

Yeni güzeli merak ettim açikcasi. Yine basarili bir seçim olur.

Serenay'a ABD'de basarilar diliyorum. :)

izleyenleri ne kadar etkiledi bilememde ben izlemedim diziyi :)) olsada olur olmasada..

iyi olmuş aynı şeyler devam ediyor. bu arada dizide lale yok ama adı lale devri ? :D

bu dizi zaten lale devri değildi ki... yani lale devriydi ilk 15 bölüm filan ma sonra lale yi çıkardılar öldürdüler diziden devri mevir kalmadı artık :d yani bu dizinin devam etmesi bana anormal geliyo zaten.. bi kere ismiyle bile bağdaşık bi dizi değil.. :F

FOX'un en iyi dizisi Lale Devri'nden Serenay Ayrılıyor. Ama yine de güzel reyting alabilir :)