Serenay Sarıkaya "Muhteşem Yüzyıl" Dizisine Transfer Oluyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Iki sezondur FOX'ta yayinlanan ve Yesim rolüyle "Lale Devri" dizisinde büyük begeni toplayan güzel ve genç oyuncu Serenay Sarikaya artik Muhtesem Yüzyil dizisinde oynayacak.

Sarikaya, dizide Hürrem'in kizi Mihrimah Sultan'i canlandiracak. Haberin doğru olduğunu CNN-TÜRK'te Meral Okay açıkladı.

Sarikaya'nin diziye nezaman dahil olacagi simdiden merak konusu..

Son düzenleme:
Sevindirici bir haber Lale Devri bu sezon bitecek zaten

İlginç. İki dizide birden mi oynayacak ?

Lale Devri dizisinden ayrilir bence.. Ama bunu da belirtmek isterim Mihrimah ve Mustafa'nin büyümüs halleri 2012'de gösterilecek.. Subat-Mart aylarinda yani..

Lale Devri dizisinden ayrilir bence.. Ama bunu da belirtmek isterim Mihrimah ve Mustafa'nin büyümüs halleri 2012'de gösterilecek.. Subat-Mart aylarinda yani..

Tarihten yola çıkarsak şu anda Muhteşem Yüzyıl 1526 Mohoç Meydan Savaşında kalmıştık arada 1 hafta filan geçti dizi nasıl büyük bir atlama yapacak ilginç yani Hürrem ile Seranay Sarıkaya aynı yaşta gözüküyorlar Hürremi nasıl yaşlı yapacaklar hala anlamadım Fragmanlarda gördüğüme bakarsam hiç öyle yaşlı filan gözükmüyecek neyse o olacak buda çok ilginç olur

Lale Devrinde Selen Soyderin gölgesinde kaldı bence onun için çıkmak istemiştir

Fatma Girik bir röportajinda: "Hürrem'in yasliligini ben oynayabilirim" dedi.

Fatma Girik bir röportajinda: "Hürrem'in yasliligini ben oynayabilirim" dedi.

Meryem Üzerli diziden hiç bir zaman çıkmıyacak Pargalıda öyle ve Süleymanda öyle bunların yaşlılık halleri dizideki ilk fragmanlarda yayınlandı zaten

fatma girik oynarsa iyi olur bence
ayrıca serenay giderse Muhteşem Yüzyıl için iyi Lale devri için kötü olur bence

fatma girik oynarsa iyi olur bence
ayrıca serenay giderse Muhteşem Yüzyıl için iyi Lale devri için kötü olur bence

Lale Devri bitecek zaten çıkacaktır eski sevgilisi ile dizide sevgili olmak istemez
Fatma Girik filan hürremi oynamıyacak Meryem Üzerlinin tanıtım fragmanları görmediniz galiba