Serenay Sarıkaya Hastalandı!

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
Medcezir dizisinde 'Mira' karakterine hayat veren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya yoğun çalışma temposuna dayanamadı ve hastalandı.

Önceki gün çekimlerin Çamlıca'da bir hastanede olmasını nedeniyle bu fırsatı değerlendiren ve muayene olan güzel oyuncuya kan testi yapıldı. Kan testi sonucu olarak aşırı yorgun olan Sarıkaya'ya hastanenin acil servisinde hemen bir serum takıldı.
Bu olaylar yaşanırken dizide 'Yaman' karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya'yı bir an olsun yanından ayrılmadı.

Bu durumda sete ara verilmesi kararı alındı. Fakat Serenay Sarıkaya serum bitmesine rağmen kendini toparlayamayınca gece yarılarına kadar planlanan set çalışmaları saat 17.00 sularında iptal edildi.

Bu arada serumun bitmesine rağmen Serenay Sarıkaya'nın iyileşmemesi, Çağatay Ulusoy'u çok sinirlendirdi. İyi bakamadıklarını iddia eden Ulusoy, ambulans çağırıp sevgilisini aynı yakadaki başka bir hastaneye götürdü.
Sarıkaya'ya götürüldüğü hastanede yeniden serum takıldı. Ayrıca soğuk algınlığı teşhisi de konuldu.

Dizinin üzerinde bir kara bulut var ama hayirlisi bakalim. Gecmis olsun...

geçmiş olsun serenayıma kesin çağatay bulaştırdı

Haftaya Hazal'ın haberi bende kimse açmasın.
Şaka bir yana Serenay'ı mıda bulaştırdılar yaa bu işlere.

Napak inanak mı panpa?

Karagül'ün hiç haberi çıkıyor mu? Avşar'ı geçti Ay Yapım.

Serenay Sarıkaya inşallah en kısa zamanda düzelir..

Geçmiş olsun

Bu aralar Medcezir dizisinde nazar var dizi oyuncularının başına kötü şeyler geliyor🙄

reklamlara hoşgeldiniz?

iki gün önce parlak oğlan düştü yataklara, şimdi kuş lastiği yorgan döşek uzanmış
)

bende hastalandım oyüzden geçmiş olsun dileklerimi en içten yolluyorum serenaycığıma

çorba hastaya yapılır? sen serenayın yanına götür beni çorbayı hastaya içiririz
aaaa biz neyiz bende hastayım tansiyonum düştü dün gece sabaha kadar acilde kaldım yatıyorum tüm gündür
asıl çorbaya benim ihtiyacım var