Serenay Sarıkaya Ölerek Diziden Ayrılıyor!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
SERENAY'IN 'LALE DEVRİ' SONA ERİYOR!.. GENÇ OYUNCU SENARYO GEREĞİ ÖLDÜRÜLECEK VE 'LALE DEVRİ' DİZİSİNDEN AYRILACAK!..

Lale Devri dizisinde Yeşim karakterini canlandıran genç <LINKZ id=linkz0>oyuncu</LINKZ> Serenay Sarıkaya kadrodan çıkartıldı.

Yapımcı Şükrü Avşar'ın kadroyu değiştirme planlarının ardından diziden yollanan ilk isim Sarıkaya oldu. Aynı dizide rol alan eski sevgilisi Tolgahan Sayışman'la sorunlar yaşadığına dair haberlere konu olan Sarıkaya rol gereği ölecek.

Senaryo gereği, Sayışman ile Selen Soyder'ın dizide tekrar bir araya gelip evlenecek. Sayışman'dan hamile kalan Serenay Sarıkaya ise buna karşılık <LINKZ id=linkz1>arabayla</LINKZ> düğünün yapıldığı bahçeyi basarak duvara çarpıp hayatını kaybedecek. Sarıkaya'nın ardından diziye katılacak olan süpriz isimlerin kimler olacağı ise merak konusu oldu.

Kaynak: vatan

şükrü avşar niye tutmuş dizinin kadrosunu değiştiriyor? umarım yerine iyi bir isim gelir

Bence bu oyuncunun gitmesi izleyici sayısını azaltabilir ama belkide çoğaltır. Bakalım yapılan bu uygulama diziye fayda mı sağlayacak, zarar mı sağlayacak hep birlikte göreceğiz.

Bakalim hangi oyuncular dahil olacak kadroya.. Ama reytingleri düsebilir..

Reytingler düşecektir kesinlikle Serenay Sarıkaya önemli bir eksik

Reytinglerinde düşüş olacaktır. Ancak çok büyük bir düşüş olacağını düşünmüyorum

Serenayın o kıpppkırmızı dudakları için izliyordum artık izlemiycem hııh küstüm.

Kesinlikle Bence bu oyuncunun gitmesi izleyici sayısını azaltabilir. Lale devri, sayesinde FOX daha da çok ünlü olmuştu.
Şimdi serenay gidecek.kesinlikle ratingler düşecek.Ama kesinlikle her zaman ki gibi ilk 5'te olur!
FOX buna çok iyi bir çözüm bulmalı..

Diziden ayrılması kötü olur.Reytingler düşebilir. Yeni katılıcak oyuncular dizinin durumunu belirler.