Serenay Aktaş 'Acil Aşk Aranıyor' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Serenay Aktaş 'Acil Aşk Aranıyor' Dizisinde!

thumbnail_1435067807-150x150.jpg

Show TV’nin sevilen dizisi Acil Aşk Aranıyor’a yeni bir oyuncu katıldı!

Med Yapım imzalı, başrollerinde Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Tamer Tıraşoğlu, Gökhan Soylu gibi isimler yer aldığı, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı diziye, tv8'de yayınlanan en çok izlenen yarışma Survivor'da güzelliği dillere peleseng hırslı yarışmacı Serenay Aktaş dahil oldu. Aktaş, dizide Zeynep karakterine hayat verecek.

Acil Aşk Aranıyor, yeni sezonu ile 13 Eylül’de Show TV'de!

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Diziyi gece tekrarlarında keşfettim ve çok beğendim. Özellikle Duygu Yetiş çok tatlı. :bhr:

Ama Serenay'ı yakıştıramadım diziye nedense. Rojda Demirer'in boşluğunu doldurur mu orası muamma.

Açıkçası Serenay'ı sevmesemde, dizi adına iyi takviye olmuş diyebilirim sanırım Rojda'nın yerini doldurmak amacıyla yapılmış bir takviye. :)

Acil Aşk Aranıyor'un yeni sezonu son anda bir aksilik çıkmazsa 13 Eylül’de başlıyor.

Diziyi gece tekrarlarında keşfettim ve çok beğendim. Özellikle Duygu Yetiş çok tatlı. :bhr:

Ama Serenay'ı yakıştıramadım diziye nedense. Rojda Demirer'in boşluğunu doldurur mu orası muamma.
Show yaz boyunca gece gündüz bıkmadan tekrar verdi bu 4. kez başa dönüşü hala da iyi gidiyor bence iyi kitle edindi bu tekrarlarla sen ve @denizz19 mesela diziye başladı. :A

İyi bir seçim olmamış ama Serenay Aktaş severler izler yani diziye olumlu katkısı olur bence. :)

Serenay dişlerime kadar orjinalim demiş. :A Yani no estetik no hormon diyor kız.Kendisini sevmem ve inanmadım.
Yine de hayırlı olsun diyelim biz.