Serdar Tatlı İstifa Etti!

Gerekli24

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,411
Puanı
710
images - 2021-10-21T162845.354.jpeg

MHK başkanı Serdar Tatlı görevinden istifa etti. Bundan iki gün önce MHK Yönetim Üyesi Metin Tokat da istifa etmişti. Ligde 9 hafta sonrası hakem tartışmaları artmıştı ve dün TFF ile Kulüpler Birliği Merkez Hakem Kurulu'nun yapısı, yapılacak değişiklikleri, hakem performansları ile ilgili toplantı yapmıştı.

Son 20 yılda görev alan 14. MHK başkanı olan Serdar Tatlı da yine uzun vadede görev yapamamış oldu.

Son düzenleme:
Bu gider başkası gelir sistem bozuk bunlar geçici çözümler
Zaten MHK başkanının ben bir şey yaptığını sanmıyorum öylesine oturtuyorlar oraya :A Tepki artınca da o gidiyor başkası geliyor :A
------

Trabzon maçından sonra sürpriz değil.
TFF Kulüpler Birliği hakem hakkında toplantı yapıyor ama hakemlere ilgili bir konuda MHK başkanı yok bence bu istifa için yeterli bir sebep.

Aykut hocam uykunu aldın mı..
------

He ya iki hafta önce Hatay'ın net penaltısını vermediler maçlarında çıtları çıkmadı :A
Bizim Başakşehir maçında daha çok şikayetimiz vardı ams bizim yönetim havaalanına çağırıp Domates Biber Patlıcan diye bağırmadı. Yine Sivasspor maçı hakemden şikayetçiydik herkes aksine Josef'in penaltısını konuştu. Ali Koç şimdi MHK başkanını gönderdi gibi bir şey oldu. Bizim lobimiz yok böyle algı işlerinde maalesef :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Evet :A Terim kovulmasaydı şampiyon yine olurduk :A Gerçi Mancini deplasmanlarda batırmasa yine alıyorduk :A
Emin misin :A
Biz mart ayında şampiyonduk zaten o yıl :A Son 5-6 maçı iplemedik ondan 74'te kaldık rekabet olsa 80 puanı vardı en az o takımın :A
Fete kovulmadan önce de 5-6 puan fark vardı zaten.

Bizim Başakşehir maçında daha çok şikayetimiz vardı ams bizim yönetim havaalanına çağırıp Domates Biber Patlıcan diye bağırmadı. Yine Sivasspor maçı hakemden şikayetçiydik herkes aksine Josef'in penaltısını konuştu. Ali Koç şimdi MHK başkanını gönderdi gibi bir şey oldu. Bizim lobimiz yok böyle algı işlerinde maalesef :A
Bize tarihte uygulanmayan 6 saniye kuralı uygulandı pandemi sonrası maçlarda :A Bizimkiler de çıt çıkaramadı. Fener çok güçlü böyle konularda.

Bize tarihte uygulanmayan 6 saniye kuralı uygulandı pandemi sonrası maçlarda :A Bizimkiler de çıt çıkaramadı. Fener çok güçlü böyle konularda.
O kuralı hep merak ederdim niye uygulanmıyor diye :A size kısmetmiş. Bizdeyken Caner'e de ağız okumadan ceza verilmişti başka örneği yok :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Emin misin :A
Biz mart ayında şampiyonduk zaten o yıl :A Son 5-6 maçı iplemedik ondan 74'te kaldık rekabet olsa 80 puanı vardı en az o takımın :A
Fete kovulmadan önce de 5-6 puan fark vardı zaten.
İşte toparlanıyorduk Terim kovuldu :A Yoksa yakalardık sizi.. :A Yalnız şunu kabul et Mancini yerine Terim olsaydı yine çekişmeli giderdik sona kadar :A Mancini sağolsun deplasmanlarda faciaydık :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
İşte toparlanıyorduk Terim kovuldu :A Yoksa yakalardık sizi.. :A Yalnız şunu kabul et Mancini yerine Terim olsaydı yine çekişmeli giderdik sona kadar :A Mancini sağolsun deplasmanlarda faciaydık :A
Siz o dönem 65 puan topladınız. Terim de zaten 12-13'te çok ahım şahım bir puan almamıştı 70 mi ne almıştı 18-19 desen 69 puanla falan şampiyon oldu adam :A
Terim olsa da değişen bir şey olmazdı yani biz bir tık vites artırır 80 puan toplardık siz de 71-72'de kalırdınız :A Mancini'yi çok gömme o ŞL grubundan kolay kolay çıkaramaz kimse :A