Serdar Ortaç'a Bir Şok Daha!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
thumbnail_1412075555.jpg

Pop müzüğin en iyi erkek sanatçıları arasında yer alan Serar Ortaç'ın geçtiğimiz aylarda MS olduğu ortaya çıkmıştı. Başarılı sanatçının yaklaşık 10 gün önce klostrofobi hastalığına yakalandı.
Aniden krize giren başarılı sanatçıya doktoru bu üzücü haberi verdi. Kapalı ortamlarda kalamayan sanatçının açıklamaları da şu şekilde oldu ;
Asansöre binemiyorum, sinemaya gidemez oldum. Evde bile duramıyorum. Sanki duvarlar üstüme geliyor. Gecenin bir yarısı kendimi dışarı atıyorum.​
Sanat camiasına baktığımızda EbruGündeş'te bu hastalıkla belli bir süre mücadele etmişti.​

Büyük geçmiş olsun. Adam evlendi olaylar koptu geldi. Her nikahta keramet olmuyor galiba.:(

aaaa çok büyük geçmiş olsun o duyguyu bende çok iyi biliyorum karanlıkta asla bende kalamam birde yıldırım falan çakarsa yanı kalpten giderim vlla 🙁🙁🙁

Büyük geçmiş olsun. Adam evlendi olaylar koptu geldi. Her nikahta keramet olmuyor galiba.:(
Bence böyle bişi olunca artık evleneyim demiştir, çünkü sürekli önüne gelenle takılan bir insandı. :D

Ciddi bir hastalıktan sonra o şokla o hastalığada yakalanmak dahada zorlaştırıyor işini, yakınlarının daha fazla destek olması gerek. :(