Serdar Ortaç 'Menajerimi Ara'ya Tekrar Konuk Oluyor! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ExK0vKuWYAYgxWJ

Star TV'nin sevilen dizisi 'Menajerimi Ara'ya Serdar Ortaç tekrar konuk oluyor!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Serhat Teoman, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı dizinin ilerleyen haftalarda yayınlanacak olan yeni bölümüne Serdar Ortaç tekrardan sevgilisi Seçil Gür ile birlikte konuk olacak.

'Menajerimi Ara' yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Star TV'de!

Aslında şöyle düşününce gelmeyen çok oyuncu var daha, hepsinin de kabul etmeyecek hali yok ya. Bir ismin 3. kez gelmesi güzel bir şey değil. :A
Kaan Urgancıoğlu, Halit Ergenç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Barış Arduç, Bergüzar Korel, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Haluk Bilginer, Serenay Sarıkaya bu isimlerin hepsi son dönemde Ay Yapım ile çalışmış isimler. Bunlardan en az 4-5 tanesi gelir, hiç biri kabul etmeyecek değil ya. :A

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Kaan Urgancıoğlu, Halit Ergenç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Barış Arduç, Bergüzar Korel, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Haluk Bilginer, Serenay Sarıkaya bu isimlerin hepsi son dönemde Ay Yapım ile çalışmış isimler. Bunlardan en az 4-5 tanesi gelir, hiç biri kabul etmeyecek değil ya. :A
Aynen, mesela Kağıt Ev'in reklamını da yapmak için Nur Fettahoğlu veya Erdal Beşikçioğlu'nu çağırsalar yani. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Kanalın elinde İbo Show gibi bir program, Menajerimi Ara gibi ünlülerin dünyasını konu alan dizi var bunları elindeki diğer dizilerin reklamını yapmak için çok iyi kullanır. Kullansa da çok iyi olur... :(
Cidden, hani o kadar programa da diziye de Demet Akbağ'ı getirdiniz neden Akrep'in reklamını yapmak için kullanmadınız mesela? (Hatırladığıma göre Demet Akbağ buralara geldiğinde Akrep'te oynayacağı belliydi)

• Beğendim
Cidden, hani o kadar programa da diziye de Demet Akbağ'ı getirdiniz neden Akrep'in reklamını yapmak için kullanmadınız mesela? (Hatırladığıma göre Demet Akbağ buralara geldiğinde Akrep'te oynayacağı belliydi)
Menajerimi Ara'ya konuk olduktan sonra çıkmıştı Akrep dizisinde yer alacağı. İbo Show'a da konuk olmuştu, ama onun çekimi ne zaman yapıldı bilmiyorum.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Menajerimi Ara'ya konuk olduktan sonra çıkmıştı Akrep dizisinde yer alacağı. İbo Show'a da konuk olmuştu, ama onun çekimi ne zaman yapıldı bilmiyorum.
Youtube'ya 22 Kasım'da yüklenmiş. Çok büyük ihtimalle belliydi ya da çekimler bittikten çok kısa bir süre sonra belli oldu.

• Beğendim
İrem Derici her geldiğinde diziye enerji katıyor ama Serdar Ortaç'ın tek numarası bölüm boyunca depresif takılmak o yüzden üçüncü sefere gerek yoktu. :A Başka bir konuk daha gelir umarım. :A