Serdar Ortaç Helikopterle Konsere Gitti!

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, konser nedeniyle Balıkesir'in Erdek ilçesine gitti. Erdek'e giderken ise helikopteri kullandı. Verdiği konserlerle yaklaşık 4 bin kişiyi çoşturdu.

Dün akşam saatlerinde konser alanına varan Ortaç, binlerce kişiyi çoşturmayı başardı. Çoşkulu konsere 'İşim Olmaz' şarkısı ile başlayan ünlü şarkıcı, 1.5 saatlik bir konser verdi. Hem eski hem de yeni şarkılarını konserde seslendiren Serdar Ortaç, konserde gördüğü sevgiden büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken, Erdekliler'e çok teşekkür etti.

vyopj5H78cVDSHz1TeJKhll2.jpg

Sevenleri kızmasın ama bedava olsa ulaşımda olsa yine de konserine gitmem. :D

mrt-06 post: 1434911' Alıntı:
Sevenleri kızmasın ama bedava olsa ulaşımda olsa yine de konserine gitmem. :D
Kızdım bile. :bağır: Reyiz napsa yakışır. :D

Hiç sevmiyorum bu adamı. Hep aynı şarkılar hep aynı melodiler. Ben de gitmezdim konserine ücretsiz olsa. :D

denizz19 post: 1434947' Alıntı:
Hiç sevmiyorum bu adamı. Hep aynı şarkılar hep aynı melodiler. Ben de gitmezdim konserine ücretsiz olsa. :D
Al işte sen de kaşındın. :D Serdar reyiz kadar Türk popuna şarkı kazandıran kaç kişi var. Sinirlendirmeyin beni :bağır:

Bully post: 1434952' Alıntı:

Al işte sen de kaşındın. :D Serdar reyiz kadar Türk popuna şarkı kazandıran çok az kişi var. Sinirlendirmeyin beni :bağır:
Ne kazandırmış bir söyler misin Bully. Seviyorsundur bir şey demem ama ne kazandırmış bana söyle. Bir dönem parlar ve söner şarkıları. Artık daha kaliteli şarkılar istiyor dinleyenler. Dinleyiciler artık anlam arıyor şarkılarda. Sıla Mustafa Ceceli Gülşen bunlar para ediyor yeni dönemde. Onların devri çoktan kapandı. :)

Ne kazandırmış bir söyler misin Bully. Seviyorsundur bir şey demem ama ne kazandırmış bana söyle. Bir dönem parlar ve söner şarkıları. Artık daha kaliteli şarkılar istiyor dinleyenler. Dinleyiciler artık anlam arıyor şarkılarda. Sıla, Mustafa Ceceli, Gülşen bunlar para ediyor yeni dönemde. Onların devri çoktan kapandı. :)
Bir kere sen ne kadar beğenmesen de günümüzdeki çoğu şarkıcı Serdar Ortaç'tan şarkı almak için sıraya giriyor. Albüm çıkarsa Tarkan'dan sonra en çok Serdar satıyor. Konserlerde en çok kazananlardan biri. Konserleri en çok talep gören şarkıcılardan biri. Yaptığı her şarkı olay oluyor. Türk Popu için dillerden düşmeyen bir sürü şarkı yaptı. Gerek kendi şarkıları gerek diğer şarkıcılara verdiği besteler. Daha ne sayayım. Şu an albüm çıkarsa yine en çok satılan albüm olur. Ayrıca anlamdan bahsediyorsun. Acayip slow şarkıları da var. :)

Bir kere sen ne kadar beğenmesen de günümüzdeki çoğu şarkıcı Serdar Ortaç'tan şarkı almak için sıraya giriyor. Albüm çıkarsa Tarkan'dan sonra en çok Serdar satıyor. Konserlerde en çok kazananlardan biri. Konserleri en çok talep gören şarkıcılardan biri. Yaptığı her şarkı olay oluyor. Türk Popu için dillerden düşmeyen bir sürü şarkı yaptı. Gerek kendi şarkıları gerek diğer şarkıcılara verdiği besteler. Daha ne sayayım. Şu an albüm çıkarsa yine en çok satılan albüm olur. Ayrıca anlamdan bahsediyorsun. Acayip slow şarkıları da var. :)
O zaman zevklerimiz pek uyuşmuyor sanırım ama yine dediğim gibi seviyorsundur bu senin insiyatifinde bir durum. Ama bana anlamlı şarkılar yapıyor deme bari seni çöpe atacağım poşete yazık sözü gerçekten anlamlı. :D

denizz19 post: 1434971' Alıntı:
O zaman zevklerimiz pek uyuşmuyor sanırım ama yine dediğim gibi seviyorsundur bu senin insiyatifinde bir durum. Ama bana anlamlı şarkılar yapıyor deme bari seni çöpe atacağım poşete yazık sözü gerçekten anlamlı. :D
Ona katılıyorum tabii ama insanları eğlendirmeyi biliyor adam. :D Sırf Poşet şarkısına bakılarak Serdarın diğer bir sürü güzel şarkısına yazık edilmemeli bence. :)

Bully post: 1434975' Alıntı:

Ona katılıyorum tabii ama insanları eğlendirmeyi biliyor adam. :D Sırf Poşet şarkısına bakılarak Serdarın diğer bir sürü güzel şarkısına yazık edilmemeli bence. :)
Eğlendiriyor çünkü şarkı sözünden ziyade cıstak cıstak müzikleri para ediyor. Slow şarkıları bir nebze dursun ama hareketli şarkıları tam bir felaket görüntüsü. :cloud:

Eğlendiriyor çünkü şarkı sözünden ziyade cıstak cıstak müzikleri para ediyor. Slow şarkıları bir nebze dursun ama hareketli şarkıları tam bir felaket görüntüsü. :cloud:
Neyse fikirlerine saygı duyarım tabii ki. :) Ayrıca Mustafa Ceceli bu aralar benim en sevdiğim erkek sanatçıdır. Sesi 10 numara. Sıla ile Gülşen'i de severek dinlerim yani. :)

Neyse fikirlerine saygı duyarım tabii ki. :) Ayrıca Mustafa Ceceli bu aralar benim en sevdiğim erkek sanatçıdır. Sesi 10 numara. Sıla ile Gülşen'i de severek dinlerim yani. :)
Karşılıklı fikirlere saygı duyulmazsa zaten forumun bir anlamı kalmaz. Teşekkür ederim Bully beni şaşırtmadın bir kez daha. :)