Serdar Orçin 'Yabani' Kadrosunda! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,618
Reaksiyon puanı
57,750
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
serdar-orcin-kimdir-image-e6662653-c5fa-4f5c-8e77-3fd14eb38c85.jpg

Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp imzalı FOX'un sevilen dizisi 'Yabani'nin kadrosuna sürpriz isim.

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Bertan Asllani ve Osman Alkaş'ın başrolünü paylaştığı dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Serdar Orçin dahil oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çember, Alef: Mâl-i Hülya, Yargı, Prens ve Kısmet gibi yapımlarda rol alan Orçin, Rüya'nın (Barlas) babası rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Yabani, yeni bölümüyle salı 20.00'de FOX'ta!
 
  • Harika
Reactions: Dante and Angelica

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,768
Reaksiyon puanı
63,195
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Başarılı oyuncu, Şebnem’in yakın zamanda tahliye olacak olan eşi ve Rüya’nın babası Metin Arkan karakterine hayat verecek. Merhametli, cömert, iyi kalpli ama kayıp bir ruh olan Metin, Şebnem’e büyük bir aşkla bağlanmış ve ailesinin onayı olmamasına rağmen kısa bir sürede evlenmiştir. Şebnem’in bitmek tükenmek bilmeyen istekleriyle bir süre sonra depresyona giren Metin; Şebnem ve Serhan’ın ihanetini öğrendiğinde bir kaza yaparak cezaevine girmiştir. Tahliyesine çok az kalan Metin’in hikayeye dahil olması tüm dengeleri değiştirecektir.

GAkbn9GXMAAjPRH

GAkbn9GXAAAEuen
 
  • Beğendim
Reactions: Dante

Dante

Favori Üye
Katılım
12 Ocak 2023
Mesajlar
399
Reaksiyon puanı
369
Puanı
104
dizi adina cok ama cok iyi bir secim . cast ekibine kocaman tebrikler.once tayanc simdi de serdar orcin hamlesi ile adeta dogru cast dokunusu gosteriyorlar. tebrikler.


serdar orcin. oyunculugunu yillardir-her daim begenirim.... hangi projesinden bahsetsem bir digeri gucenir - oyle de saglam islerde yer almis kaliteli bir oyuncudur kendisi.

en son digital kaliteli islerden olan -alef de izlemistim.
film olaraksa, mahalle isimli film de.

dizi nin bastan bugune gelen ana cast zaten cok iyi - basta usta isim osman alkas olmak uzere -dolunay soysert, yurdaer okur, sebnem hassanisou ,vs,,,

basta da dedigim gibi , cast ekibi yetkilileri - nokta atisi son iki kaliteli oyuncu secimleri ile oldukca zeki manevra hamleleri yaptilar.

ara parantez ;
dizi hikaye akisi olarak da oldukca iyi ilerliyor. bolumlerin sahne ve yazilimi akici devam ediyor,dengeyi iyi tutturdular. ozellikle son bolum ayri bir albeniliydi...<> benim adima bolumun yildizi olan tayanc ayaydin
-doktor guvenc roluyle diziye girdiginden beri solo dokturuyor- son bolumun bold parlayan yildiziydi.....

eminim serdar orcin de gelir gelmez etkisini tayanc bey gibi gosterecektir.
sahnelerini merakla bekliyor olacagim.