Seray Sever'in Arabası Takla Attı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Bugüne kadar birçok dizi projelerinde yapimcilik ve oyunculuk olarak görev aldigi Seray Sever'in soförü dün kullandigi arabayla takla atti. Kar nedeniyle yollarin kötü olmasi buna sebep olmustur.

Seray Sever bir sosyal paylasim sitesinde haberi böyle duyurdu: "Araba karda takla attı, pert. Hoşgeldin kar! Kar lastiği ve dört çeker işe yaramadı. Arkadaşlar bende sorun yok. Şoförüm yaptı kazayı. Ben arabada değildim. Teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize"

seray-sever-in-araci-bu-hale-geldi-4236423_1292_o.jpg

kendisinden hiç hazetmem ama geçmiş olsun allah herkesi kazalardan belalardan korusun

Yok onun için demedim zaten sosyal paylaşım sitesinden yani twitterdır büyük ihtimalle ordan duyurmuşya onun için dedim

- - - Ekleme - - -

Yok onun için demedim zaten sosyal paylaşım sitesinden yani twitterdır büyük ihtimalle ordan duyurmuşya onun için dedim

- - - Ekleme - - -

twıttırdan paylaştıysa reklam zaten baştan aşağı

ben normal haber konusu sandım :)

istem dışı haber konusu olmuştur .. serayın gazetecileri çağırıp çekin şu hurdayı reklamım olsun dediğini sanmam :)

bu neci ?

oyuncumu yoksa paris hilton tarzı vasıfsız elemanmı :))

harıkasın destere en ıyı yorumu sen yaptın bundan daha ıyı anlatılamazdı