Serçe Sarayı'na Yeni Oyuncu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Star Tv'nin yeni ve iddialı dizilerinden birisi olan Serçe Sarayı'na yeni bir oyuncu katıldı.

Endemol yapım imzalı, Mesude Erarslan Tekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy başrollerde bulunuyor. Diziye bu hafta yepyeni bir oyuncu katıldı. Son olarak Huzur Sokağı dizisinde rol alan Neriman Uğur, Serçe Sarayı dizisine dahil oldu.

Serçe Sarayı yeni bölümüyle perşembe 22.00'da Star Tv'de!

Kendisini pek çıkaramadım, ama hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Yanılmıyorsam Yılan Hikayesinde Gülsüm Ağa rolüyle hatırlıyorum çok iyi bir oyuncu başarılar

Tanımıyorum malesef. Hayırlı olsun.

Yılan Hikayesi ve Parmaklıklar Ardında dizilerinde oldukça başarılıydı muhtemelen kötü bir rolle gelecek yine.

Bu kadın yılan hikayesindeki kürşatın karısı olsa gerek gelsin reytingler )))) Ayrıca Cananda da iyiydi bende dün bunu konuşuyordum arkadaşımla şu kadın nerelerde acaba diye )))

bende sadece kedisini yılan hikayesinde izlemiştim erkeklerden daha iyi ağa rolu yapıyordu gerçekten çok başarılı bir kadın oyuncu
Ben o diziyi 2011 de izliyodum cn5 de ama hiç hatırlamıyorum 😱
Ben Canan dizisinden taniyorum bu kadini

Hayırlı olsun dizi adına.

Çok fena kötü karakteri canlandırr.

Ben o diziyi 2011 de izliyodum cn5 de ama hiç hatırlamıyorum 😱
Ben Canan dizisinden taniyorum bu kadini
ayoll yılan hikayesinde nasıl hatırlamıyorsun gülsüm karakterini canlandırıyordu her bölümde vardı zaten onsuz bölüm yoktuki
kürşatın yanında yer alıyordu

İyi bir oyuncu, Canan'da izlemiştim ben de.
Hayırlı olsun.

Çok iyi oyuncudur Yılan Hikayesi'nde bilmeyen yoktur herhalde.
Ama diziye etkisi olmaz.