"Sensiz Olmaz" Artık Her Perşembe Saat 22:30'da Show Tv'de !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Furkan DOĞA / ÖZEL HABER

Basrollerini Nurgül Yeş ilçay, Murat Han, Gökçe Bahadir ve Onur Saylak gibi basarili oyuncularin paylastigi ve bu hafta yeni bölümü yayinlanmayan "Sensiz Olmaz" dizisinin yeni gün ve saati belli oldu. Sevilen dizi bundan sonra artik Perş embe akş amlari "Gün Akşam Oldu" dizisinin hemen ardindan yayinlanacak.

sensiz-olmaz-show-tv-ekranlarinda-5176.jpg

Bu İnternet sitesindeki bilgiler yalnızca ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir.
</SPAN>
</SPAN>

Bekliyordum bu gelişmeyi. Bu değişikliğin diziye bir şey kazandıracağını sanmıyorum. Aksine daha da düşebilir. Bence Show TV Salı ve Perşembe'den umudu kesmeli. Film ile doldursunlar o günleri :)

Keske Persembe PT-1'e geçseydi.. ve gün aksam oldu PT-2'ye..

Yeni gününde de tutacağını düşünmüyorum. Yakında Final yada yayından kaldırılma olur.

PT1 daha da kötü olurdu. İlk 30'a giremezdi büyük ihtimal. Gerçi şimdi de pek girebileceğini sanmıyorum ama yine de daha iyi olur sonuçları...

Gün Aksam Oldu'da zar zor giriyor ilk 30'a.. Sensiz Olmaz daha iddiaali bir yapim geldi bana.. Ama yine de belli olmaz..