Hadi ordan be sanada kalp çıkmış bi kalbin olmadığı halde
Hadi ordan be sanada kalp çıkmış bi kalbin olmadığı halde
Tarkanı tipsiz bir ecünnü kapıyorsa niye olmasın ayollMustafa Sandal'a DM at, sonra demedi deme, belki geri döner.
Kelime oyununu abartmak.
Musti benim kalbimdeHadi ordan be sanada kalp çıkmış bi kalbin olmadığı halde
Ünsüz ama çirkin değil. Çirkin olsa, Tarkan bakmazdı. Konserine git, belki dikkatini çekersin. Evlenir gidersiniz.Tarkanı tipsiz bir ecünnü kapıyorsa niye olmasın ayoll
Aaa hayır tipsizÜnsüz ama çirkin değil. Çirkin olsa, Tarkan bakmazdı. Konserine git, belki dikkatini çekersin. Evlenir gidersiniz.
Biz buna "kıskançlık" diyoruz. Esmerleri sevmiyorsun.Aaa hayır tipsizZaten böyle adamları tipsizler kapıyor Kıvançta aynı durum var
Aaa ecünnülere karşı bir savasım var millet kıskanclık diyor ama onların içinde olan cin iblisleri ben görüyorum avcı gibiBiz buna "kıskançlık" diyoruz. Esmerleri sevmiyorsun.
Senin reset düğmen totonda!
Hahah benim kalbimde çıkmıştı sizin niye kıçınızda çıkıyor ayoll .FSenin reset düğmen totonda!
Senin reset düğmen totonda canısı. Bunu nereden çıkarıyorsun be editör dersen eğer şöyle söyleyelim: Sen dans etmeyi çok seviyorsun ve bunu daha çok kalçalarını sallayarak yapıyorsun.Eğer canın sıkılırsa mesela çok sinirli bir durumdaysan tek başına dans edip totonu sallayarak kendini resetleyebiliyorsun. Bu sana o kadar iyi geliyor ki ne zaman kötü olsan bu taktiği uyguluyorsun. Böyle yapmaya devam.
Gelene kapımız açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?