"Senin Adın Mahpeyker Olsun."

ay pis @Çiğdem- ler safiye hatçe ismini bğenmedi peygamber efendimizin kızınin ismini aşağıladılar diyor ay ne ka pisler .ss @Billy Kane ya da @EFE UYSAL da olabilir bunları dedirten .ss

Son düzenleme:
ay pis @Çiğdem- ler safiye hatçe ismini bğenmedi peygamber efendimizin kızınin ismini aşağıladılar diyor ay ne ka pisler .ss @Bilyl Kane ya da @EFE UYSAL da olabilir bunları dedirten .ss
@mrt-06 geçeelrde söylediği gibi bizim insanlarımız çok büyütüyorlar dizileri yabancı dizilerde neler neler oluyor tanrı ve baş meleklerle ilgili bir sürü dizi çıkıyor
süpernaturalda jensen ackles her bölüm tanrıya saydırıyor ayol tövbe estafurullah
hatta tanrı süpernaturalda gözükücek bile belkide

bizim insanlarımızda nelere kafa takıyor dizi adı üstünde gerçekle bağlantı kuran tek millet biziz galiba dizi bitiyor acaba mehmet ne yapacak bence şöyl yapacak akşama kadar onu konusuyorlar mehmet ne yapacak ayol senarist ne yazarsa onu işte

ay işte sen de tanrıya saydıran o diziyi izle pis .ss ay beyazsoy nerede kınasın seni.ss
ay biizmkiler dominion u izlese herhalde kanal binasını bombalarlar melekelr sevişiyor, Allah gitmiş ergen gibi trip atıyor tövbe tövbe

korkak diyor bir şürü şey diyor hakaretli bizim ülkemizde bunun 1 kelimesi kullanılsa o dizi 1 günde biterdi türkiye ayağa kalkardı ayy banane günahı onların boynuna ben izlerim

tanrıyı gösteren ilk yabancı dizi biz olucaz hatta çok az kaldı

Ben orada Kösem olsun demesini falan bekliyordum, oradaki durumu hala çözemedim.

Ben orada Kösem olsun demesini falan bekliyordum, oradaki durumu hala çözemedim.

Ayy sultanın adı mahpeyker kösem sultan zaten.

Kösem nerden geliyor bilmiyorum ama muhtemelen Hürrem'in nasıl rus cadisi lakabı var onunkide öyledir.
@xemrexxx kösem nerden geliyir laa.