ATV Seni Kimler Aldı - Dizi Yorumları

Bölüm güzel gidiyor da hiç final gibi değil :(

Volkan, Suatı denize attı. Böylece Ceren'in gerçek yüzünü bilen tek kişi de fok yoluna gitti. Umarım Aynur öğrenir bir şeyler izlemek istiyorum

yok neler yeni`de dikkatimi çekti sadece. :D Muhtemelen normal bölümdür o. Ani final kararıyla son 10-15 dakikada olayı bağlayacaklardır. :D Klasik yöntem. :A
Aynen ne yazık ki tam bir final bölümü göremiyorum :( keşke 1 bölüm daha verilseydi. Aynı şeyi Çoban Yıldızı için de yaptılar.

Hiç bir beklentim yok olaylar yarım yamalak kalacak neden bu dizilere adam akıllı final yapma şansı tanınmaz ki

Bölüm iyi gidiyordu aslında ama final sahnesi böyle olmamalıydı. Ceren öldü ama Aynur kendi kızı olduğunu öğrenemedi. 1 bölüm daha verilseydi de adam akıllı bir final yazılsaydı tamamen fiyasko bitti.

Bölüm iyi gidiyordu aslında ama final sahnesi böyle olmamalıydı. Ceren öldü ama Aynur kendi kızı olduğunu öğrenemedi. 1 bölüm daha verilseydi de adam akıllı bir final yazılsaydı tamamen fiyasko bitti.
Ben sonalrina doğru baktım başlarda takip ediyordum sonra ucu kaçtı falan reklamdan gördüğüm kadarıyla biliyorum bazı şeyleri
En heyecanlı yerinde biten ne ilk ne son dizi
Bir deniz hikayesi de tam heyecanlı yerinde bitmişti
Yayından kaldiriyorlar bir de sonra marifet gibi tekrarını koyuyorlar

Ben sonalrina doğru baktım başlarda takip ediyordum sonra ucu kaçtı falan reklamdan gördüğüm kadarıyla biliyorum bazı şeyleri
En heyecanlı yerinde biten ne ilk ne son dizi
Bir deniz hikayesi de tam heyecanlı yerinde bitmişti
Yayından kaldiriyorlar bir de sonra marifet gibi tekrarını koyuyorlar
Bu 13 bölümlük dizi anlaşmaları artık geçersiz sanırım.

Bı Arka Sokaklar bilmem kaç bölüm yayinlanir
Bazı dizilerde tarihe karışır
Bir Deniz Hikayesi içimde uktedir
Bir de Nurgulun bir dizisi vardı yayından kalkmıştı oğlu hastaydı kardeş lazımdı falan hikayesi çok guzeldi ne yazık ki izlenmedi