abi bu nasıl senaryo?Volkan, Suatı denize attı. Böylece Ceren'in gerçek yüzünü bilen tek kişi de fok yoluna gitti. Umarım Aynur öğrenir bir şeyler izlemek istiyorum
Bu son yazdığım şekilde okursan zaten anlamanı beklemem kiabi bu nasıl senaryo?![]()
yok neler yeni`de dikkatimi çekti sadece.Bu son yazdığım şekilde okursan zaten anlamanı beklemem ki![]()
Aynen ne yazık ki tam bir final bölümü göremiyorumyok neler yeni`de dikkatimi çekti sadece.Muhtemelen normal bölümdür o. Ani final kararıyla son 10-15 dakikada olayı bağlayacaklardır.
Klasik yöntem.
![]()
Ben sonalrina doğru baktım başlarda takip ediyordum sonra ucu kaçtı falan reklamdan gördüğüm kadarıyla biliyorum bazı şeyleriBölüm iyi gidiyordu aslında ama final sahnesi böyle olmamalıydı. Ceren öldü ama Aynur kendi kızı olduğunu öğrenemedi. 1 bölüm daha verilseydi de adam akıllı bir final yazılsaydı tamamen fiyasko bitti.
Bu 13 bölümlük dizi anlaşmaları artık geçersiz sanırım.Ben sonalrina doğru baktım başlarda takip ediyordum sonra ucu kaçtı falan reklamdan gördüğüm kadarıyla biliyorum bazı şeyleri
En heyecanlı yerinde biten ne ilk ne son dizi
Bir deniz hikayesi de tam heyecanlı yerinde bitmişti
Yayından kaldiriyorlar bir de sonra marifet gibi tekrarını koyuyorlar
Doğru bir de o var tutmadı mi fes ediyorlar belki deBu 13 bölümlük dizi anlaşmaları artık geçersiz sanırım.
Güzel hikayesi vardı ama ilginçtir ki Türk halkını bir türlü çekemedi.Doğru bir de o var tutmadı mi fes ediyorlar belki de
Ahhhh bitti