TRT 1 Seni Kalbime Sakladım - Dizi Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
0E22BA8E-5120-4CC6-8F6A-EB701F433896.jpeg


TRT 1'in yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını Sev Yapım'ın, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in, senaristliğini Burcu Yılmaz ve Pınar Kaya'nın üstlendiği, kadrosunda Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz, Gökçe Akyıldız, Mehtap Bayri, Elçin Afacan, Osman Alkaş ve Gülseren Gürtunca'nın yer aldığı yapım, zengin bir kız olan Zeynep ile fakir vale Civanmert'in kurmacadan gerçeğe dönen aşk hikayesini konu alıyor.

Dizi ile ilgili tüm yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz. Seni Kalbime Sakladım, yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00'de TRT 1'de!
 

Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,523
Reaksiyon puanı
56,758
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Yaz sezonu için en uygun dizilerden birisi ama yan karakterlerin fazlalığından izleyici doğru düzgün bir şey anlamıyor, diziden uzaklaştı gibi. Gonca, Benjamin, Eda, Canberk, şirketteki kahveci, Reyhan gereksiz. Ayrıca Mete ve Pamir ikilisinden biri olmamalıydı. Pamir'in de Zeynep'ler ile bağlantısı çok saçma, Yusuf Abdullah'ıb burslu öğrencisi ama Gonca'nın teyzesi, ne alaka dedirten bir karakter.
Zeynep'in restoranda Mete ile sevgili olduğunu söylemesi, Mete'ye güzel cevaplar vermesi çok iyiydi tabi bunların hepsini Civanmert'in desteğiyle yaptı. Ayrıca Civanmert'te masada aşkı çok güzel tarif etti. :bhr:

Mete, Civanmert’in vale olduğunu hatırladı ama Zeynep'e yalan söylediğini düşündü. Eve geldi, konuşmamız lazım dedi ve bitti. Büyük ihtimalle sadece Zeynep'e dedi, çünkü bugün galeri gibi bir yere çekim vardı.

Bu arada Gonca, Benjamin, Hande, Eda sahneleri azalsın Deren - Güven, Olcay - Suzi sahneleri artsın. Çok iyi çiftler. :bhr: