Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, başrollerinde Yeliz Kuvancı (Zeynep), Ali İl (Mehmet), Cemal Hünal (Yalçın) ve Dilşad Çelebi'nin (Burcu) oynadığı ve ATV'de yayınlanacak olan Seni Bana Yazmışlar dizisinin konusu ünlü film "Addicted to love" (Aşk tutkunu) filmiyle neredeyse aynı.
İşte iki projenin tanıtım metinleri:
Seni bana yazmışlar: Zeynep Yalçın'a aşık, Mehmet de Burcu'ya. İkisinin de amacı sevgilileriyle mutlu bir yuva kurmak. Ancak Zeynep evlenme teklifi almayı umarken, Mehmet de evlenme teklif edeceği gün terk edilir. İşte Zeynep ve Mehmet'in yolları bu olaydan sonra kesişir. Çünkü Yalçın ve Burcu birbirleriyle sevgili olmuş, bu uğurda eski sevgililerinden vazgeçmişlerdir. Her ne kadar birbirleriyle anlaşamasalar da artık Zeynep ve Mehmet'in ortak bir hedefi vardır? Yalçın'la Burcu'yu ayırmak.
Addicted to love: Meg Ryan ve Matthew Broderick'in başrollerini paylaştığı Aşk Tutkunu'nda, iki ünlü oyuncuyu, eski sevgililerini yeniden elde edebilmek için türlü düzenbazlıklar çeviren Maggie ve Sam olarak izliyoruz. "Eğer sizin için özel biri sizi terkederse ne yapardınız? Eğer Maggie veya Sam gibiyseniz, ne yapmazdınız sorusu daha iyi bir soru olurdu. Eski sevgilileri romantik bir ilişki için bir araya gelen Maggie ve Sam intikam almak için takım oluştururlar. Başlangıçta Sam sadece kız arkadaşını geri ister. Maggie de sadece eski erkek arkadaşına geri dönmek istemektedir. Fakat, işler planlandığı gibi gitmez ve Maggie ve Sam New York'un renkli semtlerinden SoHo'da birer dedektifi haline gelirler..."