Bakalım. Nasıl olacak..kllişeli olmasında
Bakalım. Nasıl olacak..kllişeli olmasında
Yayınlanan basın bülteninde şöyle bahsedilmişti diziden;Dizinin konusunu bilen varsa özetleyebilir mi ?
Özcan Deniz; dizide ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş, iş adamı olan ‘Kadir’ karakterine hayat verirken, İrem Helvacıoğlu ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı ‘Ayliz’ karakteri ile seyirci karşısına çıkıyor. Yıllar boyunca birbirine teğet geçen iki karakter, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girerek, birlikte bir mucizeye tanıklık ederler. Doğru zamanda, doğru yerde olup, evrenin görünmez iplerinin onlar için çizdiği sınırlara doğru çekilirler. Onlar, kendi hikayelerini oluşturmak için ortak bir noktada buluşur ve tevafuk’un varlığıyla mucizelerini yaşarlar.
dizileri hep başarılı aynen..Aynen, ne olursa olsun izleyen bir kiltesi var kendisinin.
Bu da o dizilerden biri olacak.dizileri hep başarılı aynen..
Fantastik, bilim kurgu gibi geldi biraz bana.Yayınlanan basın bülteninde şöyle bahsedilmişti diziden;
İlk okuduğumda da bana öyle gelmişti.Fantastik, bilim kurgu gibi geldi biraz bana.
Özcan yine tutturur ama .
😱😱İlk defa Özcan Deniz dizisi izleyeceğim, merakla bekliyorum.Umarım Star'ın yeni dizileri gibi hayal kırıklığı yaşatmaz.
Özcan için değil de İrem için tutmasını istiyorum.Bence tutar
Özcan için değil de İrem için tutmasını istiyorum.
Özcan'ın izlediğim ilk dizisi olacak, tabi bunu da bırakmazsam.Bende valla en çok İrem için izlicem ben İstanbullu gelinide Aslı için izliyordum
Özcan'ın izlediğim ilk dizisi olacak, tabi bunu da bırakmazsam.
İnşAllah abla.İnşAllah bırakmazsın
Valla menajer dizisi biraz zor gibi 🙄Star TV'ye ilaç gibi geleceğini düşündüğüm bir proje. Sefirin Kızı ile beraber bu sezon kanalı sırtlayacak gibime geliyor. (Sefirin Kızı yavaş ama sağlam şekilde oranlarını arttıracaktır. ) Bir de Menajerimi Ara oranlarını yükseltirse tam olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?