Sence 'Güllerin Savaşı' Dizisinin Reytingleri Gün Değiştirdiği İçin Düşer Mi Yoksa Artar Mı?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,801
Puanı
1,060

Sence 'Güllerin Savaşı' Dizisinin Reytingleri Gün Değiştirdiği İçin Düşer Mi Yoksa Artar Mı?

Değerli yorumlarınızı bekliyorum..

guelerin-savasi-4.jpg

İllaki düsecektir ama yeni gün diziye yarayacak bence. 5 oranlarında kalıp ilk üçe oynar diye düşünüyorum :)

Bugün aynı oranlarını alır bence ama rakipleri geldiğinde düşüş yaşayabilir

Bende fazla düşeceğini sanmıyorum ama elbet düşecektir dizi :)
Bugün 6 reyting bekliyorum diziden :Z

o rakipte 9 rtg alan bi dizi ama :A bir de star tv var, yst var varda var. :D
Kiraz Mevsimi yeni gününde az da olsa düşecek. Star'da Mali var zaten. :F Yst de yeni kanalında nasıl gider meçhul. :D

Güllerin Savaşı ikinciliğe oynayarak kanala nefes aldırabilir Cumartesileri. :D

Kiraz Mevsimi yeni gününde az da olsa düşecek. Star'da Mali var zaten. :F Yst de yeni kanalında nasıl gider meçhul. :D

Güllerin Savaşı ikinciliğe oynayarak kanala nefes aldırabilir Cumartesileri. :D
önemli olan sıralama değil, rtg :A 2. sırada 4 rtg alsa kanal acırmı ki sanıyosun ? :A

önemli olan sıralama değil, rtg :A 2. sırada 4 rtg alsa kanal acırmı ki sanıyosun ? :A
5-6 rahat alır. :) O da yeter yani kanala sonuçta Arka Sokaklar ab'de 3-4 almasına rağmen devam etmeyi başardı. :A Ama Gs ab'de iyi gidecektir rakipleri Fatih Harbiye ve Bugünün Saraylısı'ndan pek bir şey beklemiyorum bu sezon. :D

5-6 rahat alır. :) O da yeter yani kanala sonuçta Arka Sokaklar ab'de 3-4 almasına rağmen devam etmeyi başardı. :A Ama Gs ab'de iyi gidecektir rakipleri Fatih Harbiye ve Bugünün Saraylısı'ndan pek bir şey beklemiyorum bu sezon. :D
bi de onlar var demi ?😱 ama güllerin savaşı özellikle abc1 de çok iyi, nerdeyse ka kadar alıyor o kategoride. o yüzden kanal ani kıyım yapmaz diziye :d

bi de onlar var demi ?😱 ama güllerin savaşı özellikle abc1 de çok iyi, nerdeyse ka kadar alıyor o kategoride. o yüzden kanal ani kıyım yapmaz diziye :D
Yeni gününde abc1'de ka'dan yüksek aldı. :A Hiç rakibi yoktu ama olsun. :F

Kanal artık kolay kolay kıyım yapamaz reyting aslanın midesinde resmen artık bak Ulan İstanbul'a dokunabildiler mi :A

Yeni gününde abc1'de ka'dan yüksek aldı. :A Hiç rakibi yoktu ama olsun. :F

Kanal artık kolay kolay kıyım yapamaz reyting aslanın midesinde resmen artık bak Ulan İstanbul'a dokunabildiler mi :A
iyi oldu aslında kanala bi bakıma, şımarık tavırlarını böyle törpüler işte tns. :A o kadar heba edilen dizilerin hayran kitlelerinin "ahı " var nede olsa :A

iyi oldu aslında kanala bi bakıma, şımarık tavırlarını böyle törpüler işte tns. :A o kadar heba edilen dizilerin hayran kitlelerinin "ahı " var nede olsa :A
En başta da senin. 😡

Kanala elem akıtacam diye tns'ci oldu nerdeyse yok artık 😱