Senaristlik mi Yönetmenlik mi ?

Hangi Meslek Dalını Seçerdin ?

• Kullanılan toplam oy
    16

yakup09

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,049
Elinizde bu iki alana dair sadece 1 tercih hakkı olsaydı, hangi meslek dalı için çaba harcar, kendini geliştirir ve o alanda tercih kılardın ?

@Fks14 sen her ikisini de yapıyosun. senin cevabını merak ediyorum. senin için zor olucak ama sen hangisini tercih ederdin ??

@Fks14 sen her ikisini de yapıyosun. senin cevabını merak ediyorum. senin için zor olucak ama sen hangisini tercih ederdin ??

Çook zor.. Seçim yapamam sanırım ama illa bir seçim yapmam gerekiyorsa senaristlik derim..

Senarist olurdum ben yazdım mı Türkiye her hafta yıkılırdı.

Senarist olurdum.
Beklemek iyi olmuyor. Önceden bilmek süper olacakları.

Yonetmenlik senaristlige gore daha rahat ama senaristlik cok farkli bir is. Tamamen kendi hayal gucunu kullaniyorsun sonuna kadar. O yuzden senaristlik.

Yönetmen olurdum tabii ki. Senaristler genellikle hakettiği karşılığı alamayan kişiler. Herkes yönetmenleri tanır ama kimse senaristleri bilmez.

Diziler için konuşmuyorum tabii ki, filmler için konuşuyorum.

Kesinlikle yönetmen olurdum.
Yönetmenlik çok farklı bir iş.Sana senaryo gelir ve sen o senaryoyu kendi yaratıcılığınla süslersin.Büyük bir olay bence.Filmi istediğin biçime sokabilirsin.İşte benim istediğimde bu.
Ayrıca filmler adına konuşursam senaristten çok yönetmene bakılır.Yani yönetmen daha ön plandadır.Bu yüzden yönetmenlik...