Sen Ne Kadar İyimişsin Sedef Şahin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Ekranların sevilen dizilerinden Adını Feriha Koydum'un kötü kızı Cansu karakterini canlandıran Sedef Şahin, Mesut Yar'ın sunduğu 'Burada Laf Çok' programına katıldı.

Sedef Şahin'in, Adını Feriha Koydum dizisinde Cansu karakterini canlandırıyor. Cansu'nun Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı 'Emir'e aşkı uğruna yapamayacağı kötülük yok. Cansu, Emir için Feriha'ya yapmadığı kötülüğü bırakmıyor. Dizinin fanatikleri de Feriha ve Emir'in birlikte olmaması için elinden gelen herşeyi yapan Cansu'dan nefret ediyorlardı.

Sedef Şahin, katıldığı 'Burada Laf Çok' programında, ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Cansu gibi kötü bir karakteri canlandıran ve yaptığı rolle herkesin ondan nefret etmesini sağlayan Sedef, programı seyreden izleyicilerin övgü dolu sözlerini aldı. Sedef Şahin, programda twitter sayesinde Cansu'yla arasındaki farkları takipçilerine anlatabildiğini ve çok olumlu tepkiler aldığını söyledi. Şahin, "Dizi bşlayıp bitene kadar geçen 3 saatte benden nefret ediyorlar, sonra beni sevmeye devam ediyorlar" dedi.

İzleyiciler, Burada Laf Çok programı yayınlandığı sırada sosyal paylaşım sitelerinden genç oyuncu Sedef Şahin'e olan sevgilerini yazıya döktüler.

İşte Sedef Şahin için atılan o twitler:

- Sen ne kadar iyimişsin @sedef_sahin !!!

- Cansu'ya nefretimden @sedef_sahin 'i sevmeye vakit bulamıyordum. Bu gece gerçek Sedef'i tanıdım,olağanüstü biri. Artık çok seviyorum.

- Sedef Şahin çok cana yakın ve çok ilgili hayranlarına karşı, kendisini çok seviyoruz

- Gercekten hayranlarina oyle candan davrandinki cok dogaldin @sedef_sahin ♥

- Bana ablamisin gibi geldin seni cok sevdim
twiter iyiki var sedefle cansuyu ayirt edebiliyoruz gercekten cok tatlisin
@sedef_sahin

- Program bitti yaa ama çok güzeldi sedef şahin farkıyla

- @sedef_sahin bız cansuyu sewmıyoruz sedefım hele o mesut abının programında arayan bı hayranın wardı ablacım dedın ya orda bıttım

- @sedef_sahin mrbb sedeff senii sewiyorummm

- Bu gecenin Mesut Yar'daki konuğu @sedef_sahin harikaydı çok beğendiik
Gerçekten oyunculuğun hakkını veriyor..

- @sedef_sahin ya inanmiyom cok tatliydinnnn