"Sen De Gitme" gitti "Mor Menekşeler" geldi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
TRT1'nin sevilen dizisi "Sen de gitme" yayın akışındaki yerini yeni başlayan "Mor Menekşeler" adlı diziye devretti. Dizinin yeni yayın günü ve saati önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

sende gitmeyi bi kaç bölüm izlemiştim ama trt deki dizileri takip edemiyorum diğer kanallar daha iyi

TRT'nin dizileri pek ilgi görmüyor. Yeni dizilerin de çok bir şey yapabileceğini sanmıyorum.

Sadece Sakarya Fırat ve reytingleriyle olmasa da Leyla ile Mecnun bunu aştılar son yıllarda

Simge Selcuk Okan Bayülgen'in programinda Avrupa Avrupa dizisi TRT'nin en çok izlenin 2.dizisi dedi..

Simge Selcuk Okan Bayülgen'in programinda Avrupa Avrupa dizisi TRT'nin en çok izlenin 2.dizisi dedi..

Dün 90.olmuşlar. Belki gerçekten 2.sıradadır ama yine de reytingleri çok kötü.

Eskiden TRT'deki yayınların reytingleri daha yüksek oluyordu sanki. Komedi Dükkanı genelde ilk 10'a giriyordu mesela.

Dün 90.olmuşlar. Belki gerçekten 2.sıradadır ama yine de reytingleri çok kötü.

Eskiden TRT'deki yayınların reytingleri daha yüksek oluyordu sanki. Komedi Dükkanı genelde ilk 10'a giriyordu mesela.

Simdi diger kanallarda o kadar çok dizi yayinlaniyor ki izleyici TRT'nin dizilerine bakmiyor bile.. 5 büyük kanala bakiyorlar; Kanal D, Show Tv, ATV, Star ve FOX.. Buna yakinda TNT'de eklenecektir..