'Sen Anlat Karadeniz' Setinde Tepki Çeken Sözler!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,722
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ekranlarda fırtınalar estiren Karadeniz dizisi Sen Anlat Karadeniz setinde çekilen videoya tepki yağdı.

images

ATV'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz Twitter'da gündem oldu. Diziye son sezon dahil olan Rüçhan Çalışkur izleyicilere velet diyince bir çok tepki aldı. Yapılan yorumları okuyup "bir takım veletler burada yorumlar yapmışlar, saçma sapan yorumlar onların hepsine engel koyuyorum" dediği videoyu Instagram'a atan dizinin yeni oyuncusu Ayten Soykök gelen tepkiler üzerine videoyu sildi.

Şu devamlı twitterda bi şekilde duyar kasılmasından gına geldi. Kadın gülerek konuşuyor. Ciddi bile değil. Bunu ciddiye alan kişiler cidden veletlerdır.:X

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Az bile söylemiş ağzına sağlık. :Z Fanlık adı altında yeni oyunculara söyledikleri kalmadı sonunda birileri haddini bildirdi. Bu kadının çeyreği kadar bile deneyimi olmayanların bu halleri komik. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bunlar ciddi ciddi bir de sete mi çıktılar? 5 bölüm sonra final yapacak bir dizi için gereksiz para kaybı.

O fanlar oyunculara istediği her türlü hakareti edince bişey yok, kadın veletler demiş hemen linç, hadi ordan lüzumsuz insanlar. :A :A

• Beğendim
Reactions: alperuz
Dün tepki gösterenlerden biride bendim burda ve twiiterde anlamayanlar için diyorum Rüçhan hanım genelleme yaptığı için tepki bir kaç kişinin eleştirisine veletler diyerek genelleme yaptı buda yanlıştır bana göre

Gülper Özdemir'e uyguladıkları boykotu unatan ergen tayfa, bu lafa mı alınmışlar. Allah'ım şu salak diziden ve fanlarından kurtarsın bizi.

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy