ATV Sen Anlat Karadeniz - Dizi Yorumları

Enescim sen bu marul kafaya bakma sen gayet güzel bir diziye bakıyosun yorumunda harika
Ben sanatta kimseye bakmam zaten.
Kendi tercihim, kendi zevkim, neyi istersem onu izlerim.
Anime de izlerim, sinema da izlerim, yabancı dizi de izlerim, yerli hoşuma giden bir diziyi de izlerim.
Türü de fark etmez, yeter ki kaliteli olsun ve hoşuma gitsin.

113 bölüm yayınlandı emin ol izlersen beğenirsin zaten yakın süre içinde sahneler paylaşacağım seni de etiket yaparım izlersin böylece bütününü izlemeden tamam mı
Bir işi baştan sona izlemediysem yarım yamalak izlemeyi sevmem, o yüzden etiketlesen de pek bir anlamı olacağını sanmıyorum.
O hikayede yaşananları baştan sona görmediysem izlediğim bir sahne de karakterin geçmişini ve duygularını bilmediğim için bana etkileyici gelmez. Kırgın Çiçekler adlı diziyi veya sahnelerini izleyecek bir ortamım yok yani şuan.

Ya ben senin bu tarzına bayılıyorum zaten öyle farklı tarzın var ki neyi çok sevdiğin seveceğini hiç kestiremiyorum ben

Beni kırmazsın
o zaman ilk bölümü izle sadece beğenmezsen izleme sonra o da hatrım için

Ya ben senin bu tarzına bayılıyorum zaten öyle farklı tarzın var ki neyi çok sevdiğin seveceğini hiç kestiremiyorum ben
Ben de bilemiyorum zaten neyi sevip neyi sevmeyeceğimi.
Anlık gelişiyor izliyorum ve bir bakmışım sürekli takip eder hale gelmişim.

Beni kırmazsın
o zaman ilk bölümü izle sadece beğenmezsen izleme sonra o da hatrım için
La mesele kırıp kırmama veya hatır değil. Hiç bir güç beni şuan 113 bölüm ve her bölümü 2 saat veya daha fazla olan bir diziye başlatamaz.
İlk bölümü izleyip beğensem bile öyle bir zamanım yok yani.
Zaten çalıştığım için izleme listemde olan hiç bir şeyi tam randımanlı izleyemiyorum. Çooook şey birikti izleyecek.
Sen diyorsun ilk bölüme bak belki beğenip devam edersin. ZOR bir istek.

İzlemezsen buluşmam bir daha seninle ayrıca kulaklığını ben çaldım

Aynen öyle mesela Sak izleyeceğini hiç tahmin etmezdin ben izlediğini görünce şaşırmıştım @denizz19 anamm birde itiraf ediyo hırsızlık ettiğini eness

İzlemezsen buluşmam bir daha seninle ayrıca kulaklığını ben çaldım
Hahahahaha güzel fıkraymış güldüm.
Al senin olsun paşa paşa kullan derdim ama senin saçların şuan kısa be keşke dediğin gibi olsa.
Bu arada buluşmam falan bunlar boş tehditler geçelim o işi.

Aynen öyle mesela Sak izleyeceğini hiç tahmin etmezdin ben izlediğini görünce şaşırmıştım @denizz19 anamm birde itiraf ediyo hırsızlık ettiğini eness
Ben de beklemezdim, dizi başladığında bir meraktır başladım sonra bu günlere geldik işte hala devam ediyorum.

İyide ediyosun valla izlemesi gerçekten çok güzel biri Sak bende iyiki başlamışım diyorum

Olay saatinde şadırvana sinmiştim peruğumu taktım

Vedat ne hallere düştü
Çocugu için savaşan bir baba

İlk 5 bölüm diziyi öyle bir izlerdim ki gözümü alamazdım şimdi ekrana bakasım gelmiyor bu kadar mı sıkıcı bir hal alır.

Vedat ne hallere düştü
Çocugu için savaşan bir baba
İlk 5 bölüm diziyi öyle bir izlerdim ki gözümü alamazdım şimdi ekrana bakasım gelmiyor bu kadar mı sıkıcı bir hal alır.
Kız ramazan ramazan ATV ekranlarında vuslat var rakip TV temsilcileri @Yiğitt @mrt-06 @xBUGRAx koşun RTÜK e

Eyşan olmuş bu arada
@Çiğdem- @serhatt @kerem @gözlemci @cookies @vadikızı @Dosi @Harunnn60

Nefes kadar salak bi karakter varsa o yine Nefestir
Bağlarken nasıl aklına gelmez?

2.sezonun kahramanı Yiğit olur artık