İşgillenmiştim zatenSeninle yazışmaktak bakamadım pek
Kız hakkındaki merakın giderildi herhalde
İşgillenmiştim zatenSeninle yazışmaktak bakamadım pek
Kız hakkındaki merakın giderildi herhalde
Beyefendi, tahmin ettiğim gibi gizemlisiniz. Ben sana özel mesaj yazamadım 😱 beni izliyordun sanki burdaİşgillenmiştim zaten
Beyefendi, tahmin ettiğim gibi gizemlisiniz. Ben sana özel mesaj yazamadım 😱 beni izliyordun sanki burdane şekil ayar var
Neyse sen yazacan mecbur. İlk adımı sen atacan
edit: eski bir mesaj kutumuz varmışama sen yenisini aç
Dosi kimseyi izlemiyorkiSkandal dicem de olmıcak. Resmen rezalet 😱 Ne zaman af ederim bilmem.
Ekli dosyayı görüntüle 58766
Ekli dosyayı görüntüle 58767
Beni izlemeyen bana mesaj yazamazDosi kimseyi izlemiyorki@Aserat hariç oda daha yeni
ama bu sana özel mesaj yazamamayla alakali değilki.
Sen eğer ayarlıyorsan senin izlemediklerin sana mesaj yazamaz?
aaa bu öylemi?Beni izlemeyen bana mesaj yazamaz
Evet gördüm o mesajıaaa bu öylemi?bende kimi izlersem o bana mesaj yazabilir sanıyordum@xemrexxx nin mesela profiline mesaj yazamiyordum. O beni izledi, öyle yazabildim :S
ama sen bana yazabilirsin herhalde?
Ama eski bir mesaj kutumuz var.
Türkçen zayıflamişsanki hevesliyim senle yazışmaya
senin şu site mevzusu yüzünden yazacaktım ve sen istemiştin, halla halla.
Keyfin bilir
Bak burda kim size özel mesaj yazabilirde "izlediğiniz üyeler" yazıyor, ee beni izliyorsun ama olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 58768
1. türkçem zayıflamamış, türkçem zayıfTürkçen zayıflamişİzlediğiniz üyeler diyorsun. Sen beni izleMİyorsunBi de desavunma yapıyor
Bilmem1. türkçem zayıflamamış, türkçem zayıf
2. anlatmakta zorlanacam ama deneyeyim
şimdi sende aynısı vardır " sana kim özel mesaj yazabilir" sende izlediğim uyeler isaretlemişsin ee bende izlediğin üyeyim, başlatabilmem gerekirdi.
Bendekindede kiminle mesaj başlatabilirsin yazısı olsa dediğin doğru, anladınmı dediğimi?
ee işte sadece izlediğiniz üyeler konuşma yapabilir yazıyor. Bende izlediğin üyeyim :S
İşte yollayabilirsin. Neyse sonra yollarsın. Yemek yicem Jessica izlicemee işte sadece izlediğiniz üyeler konuşma yapabilir yazıyor. Bende izlediğin üyeyim :S
bak dediğim doğru
Yazamadım diyorum. Başlatılamıyor.İşte yollayabilirsin. Neyse sonra yollarsın. Yemek yicem Jessica izlicem
@vadikızı izlemeye devam ediyorum fakat dizi birkaç bölüm sonra İstanbul'a tasınacakmış dizinin adı sen anlat karadeniz !! baştan cok seyircikaybedecektir.. !! (binde bir kaybetmeyen olur cok iyi olmaaya devam ederse her anlamda mesela dizi)
Bu diziyi ayakta tutan Asiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?